Anamaria Prodan, de urgență la spital. "Arată cumplit. O boală nenorocită"

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a ajuns pe mâna medicilor, după ce s-a simţit extrem de rău. Deşi, iniţial, s-a urcat în maşină şi a plecat spre spital, pe drum, vedeta nu a mai rezistat şi a chemat salvarea.

"Cel mai probabil Anamaria Prodan venea spre clinică singură și nu a mai putut ajunge acolo din cauza durerilor. Salvarea a luat-o din mașina personală! Era transfigurată. Arată cumplit. Era slăbită și de nerecunoscut, cu părul despletit și în trening de casă! Era pregătită, așa cum spuneam, să mearga la cel mai apropiat spital! Cum nu a mai putut să se deplaseze, din cauză că i s-a facut rău, s-a speriat și a sunat la 112. În fine, tensiunea era foarte mare și abia vorbea. O echipă medicală a preluat-o imediat și a dus-o la la etaj să nu o vadă lumea și apoi să o stabilizeze", au declarat surse ale spitalului, potrivit Wowbiz.

Prietenii vedetei sunt și ei speriați: "Este îngândurată, tristă, nu iese din casă, arată ca o nălucă în ultimul timp. Ce să mai spun, nimeni nu ştie, dar ea stă mult pe la spital. De trei ori pe săptămână este la Urgenţă şi face câte o investigaţie. Se pare că nu se mai opresc problemele Anei. Oare o avea ceva grav? O boală nenorocită, ceva? Doamne fereşte", au spus prietenii cei mai apropiaţi ai vedetei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel