EXCLUSIV  Anamaria Ferentz vrea casă în California și o mică fermă în România

Cântăreața Anamaria Ferentz trăiește de câțiva ani buni în America. Anul acesta a făcut o nouă schimbare și s-a mutat de la Chicago în Los Angeles-California. 

Marele ei of însă, de când trăiește în Statele Unite ale Americii, este mâncarea! Tocmai de aceea se gândește serios să își îndeplinească un vis, mai precis acela de a avea o mică fermă în România, unde să poată crește găini și alte animale, dar și să poată avea o frumoasă grădină de zarzavaturi.

(oar_w460)

(oar_w460)

“Nu sunt chiar vegană 100%. Mănânc foarte rar ouă, am mâncat de Paște și acum, recent, dar organice. Din acest punct de vedere mi-e tare dor de mâncarea din România, de oul pe care îl poți avea de la găinile de la țară, de brânza de oaie și de capră, căreia îi duc foarte tare dorul când sunt în America unde nu știi niciodată ce mănânci. Aici mi se pare că și salata are gust de plastic. Când merg la cumpărături eu cumpăr numai legume și fructe organice. Țin foarte mult la sănătatea mea și de aceea am mare grijă ce mănânc. Visul meu este să am o mică fermă a mea undeva sau măcar o curte, cu grădină, în care să îmi pun legumele mele și să am pomi fructiferi. Îmi doresc să știu ceea ce mănânc și e foarte bine să ai totul la îndemână în grădina ta, cum făceau bunicii de la țară și cum fac oamenii care se gospodăresc. Aș crește și eu găini pentru ouă și mi-aș cumpăra o capră, pentru lapte și brânză. Probabil că aș avea pe cineva care să aibă grijă de ele. Acesta este visul meu numărul 1! Am renunțat să mai merg să mănânc la restaurant, pentru că mă gândesc mereu la ce oare am exact în farfurie!”, povestește Ferentz. “Mancarea este bazată pe plante, carnea este un adaos în mâncarea în sine, eu am eliminat acest adaos de cel puțin 12 ani, analizele îmi ies perfect de fiecare dată, mă simt foarte bine și sănătoasă!”, a mai spus artista.

 (oar_w460)

Anamaria Ferentz se gândește serios să își cumpere o casă în California, acolo unde locuiește acum. 

“Vreau să îmi cumpăr o casă în  California,  pentru vegetație, ocean, palmieri, pentru fumusețile de pe aici și oamenii care sunt puțin mai relaxați decât în alte zone”. a mai spus aceasta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel