Ana, sora Danielei Crudu, rupe tăcerea. De ce NU face plângere împotriva iubitului?

Ana Crudu, sora Danielei Crudu, a dat primele declarații după ce vedeta a fost bătută și desfigurată de iubitul său.

"Mi-a spus că ea a sunat la poliție. Daniela mi-a spus că totul s-a întâmplat în mașină, aproape de casă. Ea spune că nu știe de la ce, dar probabil, și eu sunt sigură de asta, el nu este obișnuit cu atenția asta și din cauza geloziei, pentru că toate lumea voia să vină la ea, fanii ei voiau să facă poze cu ea și probabil lui nu i-a plăcut treaba asta și nu a înțeles și probabil și băutura. Asta este părerea mea. Daniela mi-a spus că de la absolut nimic a început. Nu știe, era la semafor și deodată a început să o bată", a declarat Ana Crudu, sora Danielei pentru Antena Stars. 

Cum se simte Daniela Crudu și de ce nu face plângere

"La nivelul corpului nu are nimic, doar la față. Are ochiul și nasul umflate și vinete, nu are fisură craniană ci doar fisură nazală, dar e o fisură, adică din câte am văzut pe foaie. Nu a suferit nicio intervenție chirurgicală și a fost externată imediat ce i s-au acordat îngrijiri medicale. Ea nu vrea să depună plângere pentru că știți foarte bine cât de miloasă e Daniela și om bun și nu vrea să-i facă rău și vrea doar să plece și să o lasă în pace", a completat ea. 

"Era o relație frumoasă, călătoreau, se iubeau foarte mult. Probabil din prea multă iubire... (...) Nu se teme pentru viața ei, dar îi este teamă pentru siguranța ei, de aceea a făcut și acel ordin de restricție", a mai spus sora Danielei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel