Ana Morodan, gata de OPERAȚIE. A ajuns de nerecunoscut. "A luat-o RAZNA". Schimbare RADICALĂ

Ana Morodan, dor.ro
Ana Morodan, dor.ro

Ana Morodan a ajuns de nerecunoscut, după ce a slăbit enorm. Aceasta a dezvăluit că trebuie să se opereze. Iată ce a pățit. 

Ana Morodan a ajuns de nerecunoscut, iar munca și oboseala și-au pus amprenta asupra corpului ei, mai ales după ce a slăbit considerabil, odată cu  experiența din emisiunea ”Asia Express”.

”Contesa digitală”, așa cum este cunoscută în mediul online, s-a întors în România cu nouă kilograme mai puțin, iar încă trei le-a dat jos ulterior, din cauza insomniilor. Mândră de punctul în care a ajuns silueta sa, vedeta a făcut eforturi pentru a rămâne la măsurile de atunci, motiv pentru care astăzi cântărește doar 47 de kilograme.

Gata să apeleze la operații estetice. Dezavantajele schimbării majore

Și pentru că această schimbare majoră i-a adus și dezavantaje, Ana Morodan este decisă să apeleze la ajutorul medicilor esteticieni.

„Cred că hormonal, acum un an și jumătate, s-a întâmplat ceva. Din momentul acela eu nu m-am mai îngrășat. Știi că e zicala aia că "respiri și te îngrași"? Așa eram și eu. Nu am nicio boală, nu am nimic. Singurul dezavantaj este că mi-a scăzut bustul. Dacă-mi spunea cineva vreodată că eu, cupa D, o să ajung să port sutien cu burete, îi ziceam că a luat-o razna. Eu, în viața mea nu am stat la o coadă, când apăream cu decolteul. Dar mă voi duce la domnul doctor și voi face operația de ridicare, pentru că, acum, trebuie să-mi leg sânii cu scotch”, a declarat Ana Morodan, citează playtech.ro

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Si la asta te ajuta colectia Yogaga by Morodan (available in the Yogaga chapter on #MorodanShop - link in bio ) #experientedeneuitat #GreciaFaraGriji @paralela45ro

O postare distribuită de Ana Morodan (@anamorodan) pe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel