Ana Morodan, de urgență la spital: Ce nu se vede în social media. Te poate costa viața

Ana Morodan
Ana Morodan

Ana Morodan a trecut prin clipe grele. Vedeta a povestit totul pe Instagram.

Ana Morodan a povestit cum prietenul ei, Claude Mauvert, a ajuns la spital în urma unei probleme care ar fi putut să-l coste viaţa:

"Ce nu se vede în social media: faptul că @claude.mauvert a venit marți dimineață să ceară o rețetă crezând că are o banală răceală și datorită unei echipe de medici foarte bine pregătiți a descoperit că banală răceală era o foarte serioasă viroză la inimă cu simptomele similare unui infarct. A fost internat pe loc și monitorizat non-stop de atunci, iar noi ne-am mutat #theMoffice-ul aici. Nu trece minut în care să nu realizăm cât de norocos a fost Claude. O echipă de profesioniști practic și-au dedicat toată priceperea și energia să-l trateze și să elimine orice risc", a scris Ana Morodan, pe pagina ei de instagram.

"În realitate te poate costa viața"

"Și nu, medicii de aici nu știau cine e. Nu a fost favorizat, nu a fost tratat preferențial. A fost tratat cu decență, considerație și responsabilitate, așa cum ar trebui abordată orice situație, chiar dacă aparent este minoră, dar în realitate te poate costa viața", a ţinut să adauge fosta concurentă a show-ului de Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel