Ana Morodan, după o lună de izolare: Din unicorn ma transform în altceva

Ana Morodan își averizează fanii în cazul în care aceștia ies din case. Mai mult, ea povestește cum se simte după o lună de izolare. 

Ana Morodan, cunoscută de publicul larg din show-ul Asia Express, dar și influencer, le povestește fanilor cum este în izolare, acasă. Mai mult, le face și o avertizare celor ce ar vrea să iasă afară din case de Paște.  

”După o lună de stat în casă îmi ia foarte puțin timp să mă conving că sunt unicorn. Câteodată mi-e greu până și mie (and I am renowned for being anti-social), dacă am ajuns să-mi pun cu glue unghii cu unicorn cred că se înțelege...dar continui să stau în casă pentru că asta înseamnă să fii matur, responsabil și să ai grijă de tine și de cei din jur (da, asta mi-au zis că înseamnă). Noah și atunci stau. Ideea e că vine Paștele, sa nu cumva să vă apuce să mergeți prin lăcașe dacă mă înțelegeți, că din unicorn ma transform în altceva. Ceva rău. Gasesc eu în ce. Pa”, a scris Ana Morodan pe contul său de Instagram. 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram

După o lună de stat în casă îmi ia foarte puțin timp să mă conving că sunt unicorn. . Cateodata mi-e greu pana si mie ( and I am renowned for being anti-social), daca am ajuns sa-mi pun cu glue unghii cu unicorn cred ca se intelege...dar continui sa stau in casa pentru ca asta inseamna sa fii matur, responsabil si sa ai grija de tine si de cei din jur ( da, asta mi-au zis ca inseamna). Noah si atunci stau. Ideea e ca vine Pastele, sa nu cumva sa va apuce sa mergeti prin lăcașe daca ma intelegeti, ca din unicorn ma transform in altceva. Ceva rau. Gasesc eu in ce. Pa . #StayHome #StaySafe

O postare distribuită de Ana Morodan (@anamorodan) peApr 11, 2020 la 12:52 PDT

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel