Ana Baniciu, mărturisire surprinzătoare: Tatăl meu nici nu și-a dorit

Ana Baniciu, una dintre tinerele cântărețe în vogă în acest moment și câștigătoarea show-ului "Asia Express" vorbește deschis, în cadrul emisiunii "Refresh by Oana Turcu", difuzată duminică, de la ora 15.45, la Antena Stars, despre felul cum i-a fost influențată viața de faptul că tatăl ei este un artist celebru, dar și despre cum s-a maturizat în utlima perioadă.

Ana recunoaște că nu i-a fost deloc ușor, pentru că, încă de mică, talentul ei a fost desconsiderat, lumea considerând că aparițiile nu-s decât meritul tatălui său, Mircea Baniciu.

"Acum încerc să-mi permit luxul de a nu mă mai interesa ce spune lumea. Eu nu i-am moștenit doar numele tatălui meu, am moștenit și un talent de la el. Mama a fost de fapt cea care a văzut talentul în mine și ea și-a dorit să fac asta. Tatăl meu nici nu și-a dorit să fiu în industria asta, eu mi-am dorit foarte mult", mărturisește Ana Baniciu în cadrul emisiunii "Refresh by Oana Turcu", de la Antena Stars.

Cântăreața dezvăluie faptul că a trecut printr-o perioadă cu multe căutări care a culminat cu participarea la "Asia Express", show-ul difuzat de Antena 1, pe care ea și buna ei prietenă Raluka l-au și câștigat.

"A fost o perioadă în care am căutat niște răspunsuri, m-am căutat pe mine și am fost cumva mai aproape de univers. M-am maturizat și am vrut să aflu mai mult ce se întâmplă. Iar Asia Express a pus punct acestei căutări pentru că am trăit atât de multe lucruri și atât de puternice emoțional vorbind, traiectoria pe care noi am avut-o acolo, că eram cumva ultimele și am terminat primele. Mi-am dat seama că sunt foarte puternică. Înainte nu prea aveam încredere în mine", povestește Ana Baniciu.

Despre experiențele ei din viața profesională, dar și din cea amoroasă, despre dorința de a-și întemeia o familie, dar și despre cu privește infidelitatea, telespectatorii vor afla duminică, de la ora 15.45, în cadrul emisiunii "Refresh by Oana Turcu", la Antena Stars.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel