Amy Winehouse va avea statuie la Londra

Amy Winehouse
Amy Winehouse

O statuie a cântăreței Amy Winehouse va fi inaugurată la Londra pe 14 septembrie 2014, data la care artista britanică ar fi împlinit vârsta de 31 de ani.

Proiectul este coordonat de Mitch Winehouse, tatăl cântăreței, iar statuia va fi amplasată în cartierul londonez Camden, unde a locuit Amy Winehouse. Statuia va fi dezvelită cu ocazia unui concert de caritate care va avea loc în complexul Roundhouse.

Informația a fost dată publicității la ediția inaugurală a evenimentului Amy Winehouse Foundation Ball, care a avut loc marți seara, la Londra. Evenimentul a fost prezentat de producătorul muzical Mark Ronson, un bun prieten al cântăreței. Amy Winehouse a murit pe 23 iulie 2011, la vârsta de 27 de ani, după ce s-a confruntat mulți ani cu dependența de alcool și de droguri. Moartea ei a fost una ,,accidentală” – potrivit rezultatelor anchetei facute de poliție -, cauzată de abuzul de alcool.

Tatăl artistei dorește și realizarea unui film despre viața fiicei sale, ba chair are și sugestii pentru distribuițe. Mitch Winehouse ar vrea să fie jucat de nimeni altul decât George Clooney. În film s-ar putea ,,povesti" și despre relația artistei cu Pete Doherty, fostul solist The Libertines. Acesta a povestit în Daily Mail despre iubirea lor sfârșită nu prea vesel.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel