Amy Winehouse, ucisă de bulimie

amy_winehouse
amy_winehouse

Amy Winehouse a murit din cauza bulimiei, nu din cauza consumului de droguri şi alcool. Asta a declarat fratele său mai mare pentru The Observer Magazine.

Autor: Andreea Adamescu

Cântăreaţa ar fi fost afectată de această boală de alimentaţie începând cu vârsta de 17 ani, a spus Alex Winehouse. “ Amy ar fi murit oricum în cele din urmă din cauza stilului de viaţă, dar ce a ucis-o cu adevărat a fost bulimia”, o boală de alimentaţie în care bolnavul mănâncă foarte mult, iar apoi vomită tot ceea ce a mâncat.

Winehouse, care a câştigat 5 premii Grammy pentru albumul său  "Back To Black”, a murit la vârsta de 27 de ani în locuinţa să din Camden, Londra, în iulie 2011. Rezultatele autopsiei au arătat că moartea cântăreţei a survenit în urma unei intoxicaţii accidentale cu vin. Concentraţia de alcool din sânge era de cinci ori mai mare decât limita legală pentru a putea conduce şi suficient cât aceasta să între în comă şi să nu mai poată respira.

Bulimia a fost însă cea care a slăbit-o şi a făcut-o mult mai susceptibilă. “ Dacă nu ar fi avut bulimie, corpul ei ar fi fost mai rezistent”, a mai spus Alex.  El a mai povestit şi despre cum Amy a ajuns să aibe bulimie:  “toate prietenele ei făceau asta”. Dar Amy a fost singura care nu s-a oprit, deşi prietenele ei au făcut-o. “ Cu toţii ştiam că suferă de bulimie, dar era aproape imposibil să o ajutăm din moment ce nu vorbea despre asta”. După moartea cântăreţei, familia sa a creat Fundaţia Amy Winehouse, ce se ocupă de stoparea consumului de alcool şi droguri în rândul tinerilor  şi este condusă de Alex Winehouse şi tatăl sau, Mitch.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel