Amy Schumer, criticată pentru revenirea pe scenă la câteva săptămâni după ce a născut

Actriţa şi umorista americană Amy Schumer s-a întors pe scenă, triumfând cu monologurile sale comice la teatrul The Comedy Cellar din New York. Însă revenirea ei, la puţin timp după ce a născut, i-a atras critici pe reţelele de socializare, relatează online ziarul spaniol La Vanguardia. 

Amy Schumer a adus pe lume la 5 mai primul său copil, un băieţel, alături de soţul ei, Chris Fischer. Actriţa a postat pe Instagram, unde are aproape 9 milioane de followeri, o fotografie de la acest spectacol însoţită de cuvintele: 'M-am întors'.

Departe de a saluta sau de a respecta decizia ei ca mamă, multe dintre comentariile care au fost postate sub această poză o critică pe Amy Schumer pentru a se fi întors atât de repede la lumea spectacolului. Unii au deplâns faptul că actriţa nu şi-a luat concediu postnatal, în timp ce alţii au comentat că nu ar fi trebuit să revină atât de repede pe scenă. Au fost însă şi voci care au apărat-o pe actriţă de aceşti 'hateri' subliniind că luarea unui concediu de maternitate este un drept, nu o obligaţie.

Au fost însă unii care au comentat că şi prinţul Harry şi-a reluat agenda profesională la doua zile după naşterea fiului său, Archie, la 6 mai. În orice caz, Schumer s-a simţit criticată şi judecată iar răspunsul ei a fosanşant. În primul rând i-a răspuns unei fane pe un ton ironic: 'Întotdeauna mi-am dorit să fiu o mamă criticată!', a scris actriţa. Iar apoi, pentru a calma situaţia a postat o altă poză pe Instagram, în care este văzută la marginea patului în lenjerie de corp, cu două biberoane ataşate de piept şi la un dispozitiv de muls: 'Dragostea mea tuturor mamelor care m-au făcut să mă simt ruşinată că am făcut show de comedie aseară'. Imaginea a strâns în puţin timp un milion de like-uri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel