Amalia Năstase, blocată în avion pe Aeroportul Otopeni: Stăm ca proștii. Îi luăm noi ”taxi” mecanicului, dacă e

Foto: Facebook / Amalia Năstase
Foto: Facebook / Amalia Năstase

Amalia Năstase a răbufnit pe rețelele sociale după ce a rămas blocată în avion, pe Aeroportul Otopeni. 

Amalia Năstase, fosta soție a lui Ilie Năsase, s-a arătat revoltată după ce avionul, cu care trebuia să plece în această dimineață de pe Aeroportul Otopeni, s-a defectat. 

Situația a enervat-o pe Amalia Năstase, care a făcut apel la Ministerul Transporturilor. Mai mult, aceasta a fost chiar ironică susținând că pasagerii îi vor plăti un taxi mecanicului. 

”Ministerul Transporturilor și Infrastructurii România aveți cum să trimiteți un mecanic să se uite la avionul ... (n.r se referă la o companie aeriană) care e pe pistă și care trebuia să decoleze la ora 6.00, vă rog? Că suntem de o oră în avion și îl așteptăm pe mecanic. E plin avionul și stăm ca proștii în el. Îi luăm noi... (n.r se referă la un anumit tip de taxi) mecanicului, dacă e. Aeroportul Internațional Henri Coandă take your time…”, a scris Amalia Năstase pe Facebook. 

Nu este prima situație de acest fel pentru Amalia Năstase

Amalia Năstase a mai trecut prin diferite probleme cu zborurile pe care le-a avut. Ea a comentat în cadrul postării după ce o altă persoană a sfătuit-o că poate să primească diferite compensații în cazul întârzierilor sau dacă se pierd alte zboruri de legătură. 

”În situațiile în care zborul este întârziat minim trei ore, sau din cauza oricărei întârzieri a zborului inițial se pierde zborul de conexiune determinând astfel o aterizare la destinația finală cu o întârziere mai mare de trei ore, fiecare pasager este îndreptățit să primească o compensație”, a scris un internaut. 

”Am cerut pentru un zbor de pe 20 august care a întârziat vreo opt ore. Nu am primit încă nimic”, a mai declarat Amalia Năstase. 

Cum a slăbit Amalia Năstase peste 30 de kilograme

Amalia Năstase i-a uimit pe toți după ce a reușit să slăbească 32 de kilograme urmând dieta oloproteică timp de 6 luni. Într-o emisiunea televizată, anul trecut, a mărturisit că lipsa fructelor a fost cel mai mare obstacol pe care a trebuit să îl depășească.

"De o lună de zile n-am pus gura pe nimic altceva decât praf de proteine și carne și pește. Când am mâncat primul măr, parcă am mâncat ambrozie. Dimineața mănânc 50 de grame de prosciutto cu un biscuit de ovăz. După aceea, la prânz, 80 de grame de carne cu 200 grame de salată. Ți le măsori o dată și după aceea îți dai seama care este cantitatea. Eu nu mănânc carne de pui pentru că e cam greu să găsești carne de pui fără tot felul de chestii și atunci mănânc de vită, de vițel, chiar și de porc. Orice pește, somon, în primul rând, fructe de mare… Dimineața beau cafea cu unt de cocos, fără zahăr, că n-ai voie zahăr, oricum. Poți să pui ștevia. La cină, mănânc conservă de ton, doi biscuiți de ovăz sau ou, somon afumat și 200 de grame de legume, a declarat Amalia Năstase în cadrul emisiunii Vorbește Lumea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel