Amalia Năstase, mesaj plin de durere: Am fost sufletul și viața lui

Amalia Năstase
Amalia Năstase

Amalia Năstase a postat în urmă cu câteva ore, pe pagina personală de Facebook, un mesaj emoționant după moartea tatălui ei. Postarea ei a adunat o mulțime de reacții și de mesaje de condoleanțe din partea fanilor și apropiaților.

Tatăl ei a încetat din viață în cursul zilei de ieri iar la ore de la tristul eveniment, Amalia Năstase a găsit puterea să scrie un mesaj emoționant în memoria acestuia.

"Baietelul din poza e tata, Puiu ii spuneau toti. Avea 3 ani si ceva si urma sa isi piarda tatal in razboi. Apoi, impreuna cu mama lui, bunica mea, contabil sef la Banca Nationala, vor fi dati afara din casa lor de catre comunisti pentru ca erau burghezi. De-a lungul vietii el va fi dat afara de la un liceu, si va termina la alt liceu, apoi dat afara de la facultate si nu va mai fi primit inapoi vreodata tot din pricina “originii nesanatoase”. Apoi, peste multi ani a cunoscut-o pe mama si m-a avut pe mine", a scris Amalia Năstase pe pagina personală de Facebook.

Vezi și: Tentativă de jaf la o casă de amanet. Suspecții au fost prinși

Am fost sufletul și viața lui

"Eu am fost sufletul si viata lui. TOT ce a facut, a facut din dragoste pentru fata lui. In viata mea nu l-am auzit ridicand glasul la mine, nu m-a certat, nu a avut nici un cuvant urat pentru nici o greseala de a mea desi viata lui nu a fost deloc usoara, dimpotriva. Pentru mine el a fost si va ramane cel mai bun tata din lume. Astazi ne-am despartit in aceasta lume dar stiu ca el va fi mereu undeva deasupra, veghind asupra noastra. Te iubesc, tati", a mai adăugat vedeta, profund afectată de pierderea părintelui său.

Sursă: Facebook / Amalia Năstase

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel