"Am o relație defectuoasă...". Nadine recunoaște cu sinceritate: Îmi face rău, mă încurcă

Sursa foto: Facebook Nadine Voindrouh
Sursa foto: Facebook Nadine Voindrouh

Nadine a vorbit cu sinceritate despre noua sa viață. Vedeta spus cu ce problemă se confruntă și cum o afectează.

"Nu gătesc nimic tradițional în Franța. În schimb, am pus pe listă ca data viitoare când vin în țară, eu sau soțul sau cine vine primul, să îmi aducă niște borș și niște rădăcini de leuștean, pentru că să treci prin viața fară o ciorbă acră, acrită cu borș și fără leuștean, pare o pierdere și am pus pe listă. Vreau să îmi plantez aici niște tufe de leuștean. Pentru că la mine acasă, în România, aveam niște tufe cât mine de înalte de leuștean în curte. Și îmi plăcea parfumul lor. Vreau și aici să îmi plantez în curte și niște borș, la plic, că nu stau aici să-l fac cu tărâțe", a spus Nadine pentru ciao.ro.

Însă dorul de cei dragi ai o însoțește permanent. "De acasă, îmi este dor de prieteni. Nu stau să mă bosumflu, dar dacă ar fi să gândesc vreun dor, ar fi timpul cu ei. În schimb, mai vin ei aici, mai mergem noi. Când vin la București dorm la ei acasă, ca să facem distanța mai mică. Ei mai tot vin și da, oamenii, calitatea, conexiunea umană cu ei. Stăm toată ziua pe whatsappuri, pe videocall-uri. Dar dacă ar fi să îmi fie dor de ceva ar fi ei!", a mai spus Nadine.

"Îmi face rău, mă încurcă"

"Am o relație defectuoasă cu mâncarea și îmi doresc să conștientiez disonanța dintre emoție și mâncat. Știu cum să lucrez la asta. Este ceva foarte personal, nu este ceva ce mă poate învăța cineva. Nu este ceva ce pot citi undeva. Este nevoie de meditație multă, am nevoie să intru în mine și să văd unde este legătura ruptă între nutriție și emoție.

Înțeleg  la nivel teoretic, dar nu înțeleg de ce comportamental nu pot avea ultimul cuvânt atunci când vine vorba de emoție și hrană. Îmi doresc ca în 2022 să aprofundez relația mea cu hrana. Pentru că, din păcate, nu folosesc mancarea doar pentru a da nutrienți trupului. Ci o folosesc doar pentru a alina ceva, pentru a-mi da confort. Și este un comportament defectuos, negativ. Îmi face rău, mă încurcă și pentru 2022 îmi doresc asta. Iar altfel, ca toată lumea, sănătate, dar dacă ar fi să exclud familia, asta mi-aș dori", a mărturisit vedeta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel