"Am făcut cunoștință cu toți demonii din mine". Mihaela Tatu, despre ieșirea din televiziune: A fost cumplită! Eu îmi cunosc valoarea...

Sursa foto: Facebook Mihaela Tatu
Sursa foto: Facebook Mihaela Tatu

Mihaela Tatu a vorbit despre perioada grea prin care  atrecut atunci când a fost nevoită să renunțe la televiziune.

"Eu nu am dorit să ies din media. Am luat o pauză de doi ani și când m-am întors nu mai înțelegeam nimic. M-am dus cu proiecte pe la diverse posture tv, doar că formatele mele nu își mai găseau locul.Iar ceea ce mi se oferea din partea acelor posturi tv nu se potrivea cu mine. Emisiunea pe care eu am realizat-o - De 3 x femeie - nu a fost doar un format, la un post tv. A fost însăși viața mea. Acel de 3 x femeie eram eu însămi”, a spus Mihaela Tatu pentru click.ro.

"Eu îmi cunosc valoarea în media ca om de radio și tv. Eu știu cât sunt de bună, dar pentru mine a fost cumplită ieșirea din media. Luni de zile nu mi-am găsit locul, sensul. Nu știam încotro să o apuc. Apoi s-a întâmplat ceva. Am intrat în mediul de business și am văzut ceva, o nevoie pe care mi-am dat seama că pot să lucrez”, a mai spus fosta vedetă tv.

"Am făcut cunoștință cu toți demonii din mine"

 

"Ne naștem cu un temperament pe care reușim să-l ținem sau nu în frâu. Dar la caracter trebuie să lucrăm toată viața noastră. Eu am un soi de spontaneitate și când îmi doresc ceva nu aștept. Acționez. Dar regăsirea drumului a fost cu adevărat un moment de cădere în sine. În 2006 am început să fac yoga, care înseamnă o anumită mentalitate, gândire, mișcare, respirație. Dar degeaba lucrezi exteriorul, daca psihicul este jos. În perioada respectivă, am fost șase săptămâni în Camino de Santiago, mergând pe jos 826 de km.

Acela a fost marele declick pentru mine. Am făcut cunoștință cu toți demonii din mine. Azi, prietenii îmi reproșează că sunt retrasă, că m-am călugărit. Nimic mai fals. Am învățat să am grijă cât și cu cine îmi împart timpul meu, care este foarte prețios. Am cursurile mele. Am din nou un cățel de care mă bucur. Am vacanțele mele. Anul acesta, am fost în Peru. Acum plec în India. Odată cu înaintarea în vârstă îți dai seama că nu mai ai nimic de demonstrat și că tu contezi”, a mai spus Mihaela Tatu.

Citește și:

Mihaela Tatu, despre revenirea la TV: Am primit oferte din partea a trei posturi. Portița îmi e deschisă

Mihaela Tatu este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV și, după ce o lungă perioadă nu a mai apărut pe micile ecrane, vedeta a dezvăluit că a primit numeroase oferte pentru a reveni și că iar un format care i-ar aduce foarte mare plăcere ar fi unul cu impact social sau o emisiune de divertisment.

Întrebată dacă a primit oferte de la diverse posturi de televiziune, Mihaela Tatu, spunea, în 2021, că "da, constant"

"Am primit anul trecut din partea a trei posturi de televiziune. Însă unele propuneri le-am refuzat pentru că nu mi-au plăcut formatele și tematica. Iar cu altele nu am rezonat din alte considerente. Și, totuși, la un moment dat, am fost foarte sinceră cu mine. Ca să renunț la ceea ce am dobândit în ultimii 10 ani, respectiv la libertate și mai ales la acest soi de liniște.

Ar trebui sa fie un format care să mă împlinească și să știu că las ceva în urmă. Să fac ceva util. Fie pe social, fie divertisment. Pentru că e o activitate pe care am făcut-o cu pasiune, bucurie și loialitate. Altfel, de ce-aș face-o?! Așa că… cine știe? Portița îmi e deschisă. Vom vedea cine mai intră, cine rămâne și cine e doar în trecere", a completat ea, pentru ciao.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel