Alin Oprea, răsturnare de situație. DIVORȚ cu SCÂNTEI: "Îi pune bețe în roate, este ABSURD"

Alin Oprea
Alin Oprea

Surse ale familiei lui Alin Oprea au rupt tăcerea și au spus că există probleme serioase între Alin Oprea și soția sa, Larisa.

După ce s-a tot zvonit că divorțează și după ce a ieșit public cu declarații despre separarea de familie, se pare că Alin Oprea întâmpină ceva probleme și asta pentru că Larisa ar impune câteva condiții stricte pentru divorț. 

Aceasta ar vrea ca Alin Oprea să nu se căsătorească cu amanta lui, iar surse apropiate acesteia susțin că va face tot ce îi stă în putere să îl oprească.

"Nu vrea să îl lase liber, de supărare"

„Larisa nu vrea sa îl lase liber pe Alin, de teamă ca el se va însura cu amanta. Așa că îi pune bețe în roate. De exemplu, vrea ambele case. Păi nu se poate ca el să îi lase toată agoniseala de o viață, este absurd. Ținând cont de faptul că fiica mai are de stat câțiva ani acolo, apoi fiul lui va studia tot la Londra, vor rămâne acolo mulți ani. Iar când vor veni în România, copiii vor sta în casa tatălui lor, iar Larisa să se descurce. Nu s-au înțeles nici asupra pensiei alimentare.

Alin plătește școlile și este dispus să ofere și o sumă de bani prin care copiilor să nu le lipsească nimic. Însă nu îi mai poate oferi același confort si Larisei, ea trebuie să își găsească un serviciu. Știu că este greu, ținând cont de faptul că nu a muncit nici măcar o zi în viața ei. Însă orice început are și un sfârșit. Larisa vrea sa îl lase pe Alin fără nimic, de supărare că are pe altcineva. Urmează un proces lung, suntem siguri”, au declarat surse apropiate artistului, pentru impact.ro.

Vezi AICI prima reacție a lui Alin Oprea: Alin Oprea, reacție FULMINANTĂ despre DIVORȚ. A trecut la ATAC: "AL NAIBII, am OBOSIT. NU a muncit o zi!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel