Andreea Esca, REPLICĂ în scandalul momentului: "TÂRĂȘTE prin NOROI numele familiei". Antonia și Alexia, la CUȚITE

Andreea Esca ar fi intervenit în scandalul dintre Antonia și Alexia Eram. 

Andreea Esca a avut prima reacție în scandalul dintre fiica ei, Alexia și Antonia. Prezentatoarea TV a avut o discuție serioasă cu fiica ei.

Ruptura s-ar fi produs din cauză că iubita lui Alex Velea nu suporta ca fiica Andreei Esca să fie atât de prezentă în studioul lor, iar, în ultima lună, artista i-a transmis mai multe mesaje subliminale Alexiei. “Am aflat de curând că oamenii dintr-un cuplu pe care îi credeam prieteni nu mă suportă şi mă bârfesc cu alţi prieteni”, a spus Antonia pe Instagram.

Andreea Esca, reacție în scandalul fetelor 

Se pare că Andreea Esca a intervenit în scandalul dintre fiica ei și Antonia și ar fi rugat-o pe aceasta să nu mai posteze mesaje pe rețelele de socializare, care ar putea fi interpretate.

”Andreea este o femeie cerebrală și cu un bun simț ieșit din comun. Ea i-a explicat Alexiei că a început un război fără rost și că nu aceasta este maniera cea mai potrivită de a deveni persoană publică. I-a explicat fetei că acest scandal nu îi face cinste și că târăște prin noroi numele familiei sale.

I-a mai spus că nu poate isca un conflict de asemenea proporții doar pentru că nu este pe aceeași lungime de undă cu o persoană și a rugat-o să nu mai posteze pe social media mesaje care fac trimitere la acest scandal. Alexia pare că a înțeles, mai ales că ea și mama ei au o relație extrem de apropiată. Zici că sunt cele mai bune prietene, nu mamă și fiică. Au o relație deosebită, iar Andreea are mult tact, a știut cum să pună problema”, a declarat un apropiat al vedetei pentru playtech.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel