Alexandru Mironov, directorul Almanahului Anticipația

alexandru_mironov
alexandru_mironov

Almanahul Anticipația va reveni pe piața autohtonă. Primele obiective vizate de Editura Nemira, care a achiziţionat brandul “Anticipaţia”, este lansarea la sfârșitul acestui an a almanahului Anticipația, la 30 de ani de la apariția primului număr, precum și lansarea variantei online a revistei. Directorul de Onoare al revistei şi almanahului Anticipaţia va fi scriitorul Alexandru Mironov.

Sub numele Anticipaţia, Nemira va dezvolta mai multe produse editoriale: revista de ştiinţă şi ficţiune www.anticipatia.com, almanahul Anticipaţia şi un proiect complex de cărţi sub acelaşi semn al ştiinţei şi ficţiunii prospective.

Până atunci, însă, conducerea editorială îi invită pe toți cei interesați, până la 1 august 2012, să trimită texte și propuneri la adresa [email protected].

Cei dornici și interesați de un asemenea proiect pot transmite texte de ficţiune de maxim 7000 de semne; propuneri pentru articole (non-fiction) constând într-o prezentare scurtă, care să susţină subiectul şi să sugereze stilul - maxim 500 de semne, urmând ca proiectele selectate să fie dezvoltate şi trimise redacţiei până pe data de 01.09.2012 (varianta finală de maxim 5000 de semne şi materialele ilustrative aferente); materiale de ilustrare (colaje foto, grafică etc.) în format de vizualizare (JPEG); schiţe ale unor dosare tematice sau alte sugestii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel