Alexandra Stan, verdict în dosarul cu impresarul Marcel Prodan

Magistraţii constanțeni ar putea pronunţa, vineri, decizia în dosarul în care Alexandra Stan în acuză pe fostul său manager, Marcel Prodan, că ar fi bătut-o.

UPDATE: Magistraţii Judecătoriei Constanţa l-au condamnat, vineri, pe Marcel Prodan, la şapte luni de închisoare, pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe şi au suspendat condiţionat executarea pedepsei închisorii pe un termen de încercare de doi ani şi şapte luni. Decizia nu este definitivă, având drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare.

De asemenea, instanţa îl obligă pe Prodan să-i plătească Alexandrei Stan 193 de euro, cu titlu de daune materiale reprezentând cheltuieli cu îngrijirea medicală, dar şi a sumei de 10.000 de euro, cu titlu de daune morale.

Totodată, el a mai fost obligat la plata către stat a sumei de 1.000 de lei, cu titlu de cheltuieli judiciare, potrivit Mediafax.

Avocatul Alexandrei Stan a cerut pedeapsa cu închisoarea pentru Marcel Prodan în limita maximă prevăzută de lege. Totodată, acesta cere daune de un milion de euro pentru bătaia pe care i-ar fi administrat-o artistei în 2013.

La rândul său, impresarul Marcel Prodan și-a cerut scuze pentru faptele sale, acesta fiind  de acord să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel