Alex Delea, dezvăluiri surpriză despre Lavinia Pîrva: Ce, sunt eu singurul? Cred că mai sunt o grămadă

Alex Delea, dezvăluiri surpriză despre Lavinia Pîrva: Ce, sunt eu singurul? Cred că mai sunt o grămadă / Foto: Facebook Lavinia Pîrva
Alex Delea, dezvăluiri surpriză despre Lavinia Pîrva: Ce, sunt eu singurul? Cred că mai sunt o grămadă / Foto: Facebook Lavinia Pîrva

Alex Delea a făcut dezvăluiri neașteptate despre Lavinia Pîrva.

Alex Delea, câștigătorul Survivor România 2022, a făcut mai multe declarații supriză despre Lavinia Pîrva, soția lui Ștefan Bănică Jr. Invitat în cadrul emisiunii “La Măruță”, acesta a recunoscut că o place pe brunetă și a fost chiar îndrăgostit de ea.

"E brunetă, cu forme, are o voce caldă. Lavinia Pîrva este o femeie superbă. Ce, sunt eu singurul? Cred că mai sunt o grămadă. Eu aș vrea să am o soție să fie toată lumea îndrăgostită de ea. Când apărea, ziceam că e o superbitate de femeie. Niciodată nu i-am scris.", a dezvăluit Alex Delea în emisiunea moderată de Cătălin Măruță.

Câștigătorul Survivor România 2022 a vorbit și despre relația pe care o are cu Elena Chiriac, fosta lui colegă din show.

"Cu Elena am rămas în relații foarte bune. Vorbim, ne scriem, suntem prieteni. Am văzut speculațiile, dar lumea poate scrie orice și poate vorbi. Eu așa cum m-ați văzut în fața camerelor eram tot timpul. De-a lungul întregii perioade m-am simțit acasă și m-am înțeles cu toată lumea. Îmi place să cred că așa au simțit și ei față de mine.", a mai spus Alex Delea în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, scrie Tabu.ro.

De ce nu își arată Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva fiul

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică au explicat pentru Viva motivul pentru care nu își doresc să-l expună în public pe fiul lor. Ștefan Bănică a declarat că își dorește ca fiul lui să aibă o copilărie normală.

„Nu ne-am dorit să-l expunem, momentan. Cu siguranţă, vom face acest lucru atunci când vom simţi”, a spus Lavinia Pîrva.

„Alexandru are tot dreptul să se bucure de copilăria lui, nu-mi doresc să fie arătat cu degetul că e copilul nostru. Nu ne ascundem de lucrul ăsta, dar nici nu-l băgăm în faţă doar de dragul de a apărea. Îmi doresc să se dezvolte exact ca un copil normal, fără presiuni venite din afară”, a continuat Ștefan Bănică.

„Alexandru are simţul umorului, este isteţ, face ghiduşii, îi place muzica, îi place să danseze. Este greu de enumerat ce crede un tată despre copilul lui fără a fi subiectiv şi fără a exagera, ceea ce eu încerc să nu fac. Dar este un copil cu foarte mult farmec”, a mai spus, pentru sursa citată, Ștefan Bănică.

Cum s-au cunoscut Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva

Amintim că, invitată în emisiunea „Întrebarea Mesei Rotunde” a lui Marius Manole, Lavinia Pîrva a făcut o serie de dezvăluiri inedite și nu a ezitat să vorbească despre viața ei sentimentală, deși în general păstrează discreția în privința acestui subiect.

Cântăreața a mărturisit că, înainte de a-l cunoaște pe cel ce avea să îi devină soț, îl admira la fel ca orice român, era fanul lui, dar nu și-a imaginat că va ajunge să se căsătorească cu el. 

„Îl admiram ca orice român, pentru că este un artist foarte iubit. Dar nu mi-aș fi imaginat niciodată că o să ajung aici", a spus Lavinia Pîrva. Mai mult, artista a vorbit și despre prima lor întâlnire și a dezvăluit ce l-a întrebat prima dată atunci când l-a văzut. Conform spuselor sale, a fost curioasă să afle dacă este sau nu machiat. Vezi mai mult despre acest subiect AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel