Alex Bodi și Ema Uta au plecat în vacanță pe ascuns. Cum s-au dat de gol cei doi îndrăgostiți

Foto: Instagram @officialbodialex
Foto: Instagram @officialbodialex

Alex Bodi are planuri serioase cu Ema Uta dar încearcă să rămână discreți în apariții și să nu dea prea mult din casă, însă micile detalii din postările de pe rețelele de socializare sunt mai mult decât evidente.

Așa s-a întâmplat și de data asta când au plecat în vacanță, din nou, pe ascuns, dar s-au dat de gol fără să vrea, conform Can Can

Alex Bodi și Ema Uta au plecat în vacanță pe ascuns

În urmă cu puțin timp Alex Bodi și Ema Uta au petrecut câteva zile într-o vacanță exotică. La fel ca și acum, imaginile postate pe Instagram i-au dat de gol, pozele fiind în același loc.

De data asta, se pare că lucrurile au trecut la următorul nivel. Cei doi ”porumbei” sunt în Madrid, acolo unde locuiește familia afaceristului. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a publicat mai multe fotografii alături de membri familiei, însă un detaliu i-a scăpat. Într-una din fotografii se vede, în fundal, geanta make-up artistei, pe spătarul unui scaun.

Daria Radionova, reacție acidă la adresa lui Alex Bodi

Așa cum a declarat, Alex Bodi se ferește de singurătate, iar asta se poate observa cu ochiul liber. Afaceristul face ce face și nu duce lipsă de femei în jurul lui. Deși i-a fost aproape în cele mai dificile momente, se pare că Daria Radionova a rămas undeva în trecut, iar locul i-a fost luat de Ema Uta.

Recent, Alex Bodi a fost surprins într-o vacanță exotică alături de Ema Uta, make-up artista româncă alături de care a avut o escapadă în vara anului trecut. Imaginile postate pe Instagram i-au dat de gol pe cei doi, pozele fiind făcute în aceleași locuri. Reacția Dariei nu a întârziat să apară.

"Din păcate, am făcut alegeri greșite în trecut"

“Din păcate, am făcut alegeri greșite în trecut, deoarece credeam că oamenii se schimbă… și am dat de multe ori a doua șansă când nu ar fi trebuit să fac asta, dar e bine că trăim și învățăm. Nu împărtășesc multe despre viața mea privată, dar, dacă aș face-o, atunci ați înțelege totul. Nu voi tolera niciodată lipsa de respect și de loialitate.

Sunt o persoană cu o inimă bună, grijulie, loială, deoarece așa m-a crescut mama, iar eu aștept același lucru în schimb de la partenerul meu. Dacă nu înțelege, pleacă și mergi mai departe”, a transmis Daria Radionova pe Instagram, în urmă cu ceva timp.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel