Urmărește emisiunea live


Alessia, adevărul despre industria muzicală: Am fost nevoită să fac compromisuri

Odată cu lansarea piesei #influencer, Alessia a dat cărţile pe faţă şi a vorbit despre industria muzicală din România şi compromisurile pe care a fost nevoită să le facă.

"Piesa este una care mă reprezintă în totalitate, ideea de #influencer îi aparţine Theei, cea care a şi compus-o de altfel, în ea vorbesc despre felul meu de a fi, despre faptul că eu asta sunt şi nu mă interesează ce spun alţii, am crescut în "cartier" şi nu mai vreau să ascund asta doar pentru a fi pe placul societăţii în care trăim!

De-a lungul anilor am strâns foarte multe frustrări din cauză că am fost nevoită să fac compromisuri din punct de vedere muzical, să cânt diferite piese care nu mă reprezentau doar pentru că "or să prindă" şi uşor uşor am început să îmi pierd identitatea ca şi artist! Timpul petrecut cu fiul meu departe de industrie m-a ajutat să mă regăsesc şi să pornesc pe un drum nou exact aşa cum simt, să nu mă mai gândesc la "dacă o să prindă" când fac o piesă, să o fac din suflet şi atât. Aşa a fost concepută #influencer, o piesă îndrăzneaţă!", spune artista.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel