Alergie la vreme. Boala de care suferă 50 de persoane în întreaga lume

 foto ilustrativ
foto ilustrativ

O fetiţă, acum în vârstă de nouă ani, suferă o reacție alergică la vremea caldă și rece, afecţiune ce o obligă să petreacă mult timp în casă. Numai 50 de astfel de cazuri au fost raportate în întreaga lume.

Bethany s-a născut cu o tulburare cromozomică din cauza căreia se îmbolnăvește dacă temperatura corpului fluctuează. Familia a trebuit să evite să o scoată din casă în zilele însorite sau friguroase.

După ce s-a născut, capul ei a crescut rapid, suferind două operații pe creier la doar patru săptămâni, scrie Daily Mail. „Bethany ar putea fi cu noi câteva luni, ar putea fi cu noi timp de zece ani", spune mame ei, potrivit sursei citate. „Unul dintre cele mai grele lucruri este atunci când este supărată, pentru că nu știi ce este în neregulă cu ea", povesteşte mama sa.

Copilului i s-a dat o șansă de 50% să se nască cu dizabilități. Părinții au fost avertizați că va avea nevoie de o intervenție chirurgicală imediat după naștere, deoarece un exces de lichid exercită presiune asupra creierului.

Primele trei luni din viaţa fetei au fost marcate de internări în spital. Acum, necesită îngrijire în permanență și se bazează pe părinții ei pentru tot ce are nevoie.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel