Alec Baldwin a jucat ruleta ruseacă cu Halyna Hutchins. A tras, deși nu era scris în scenariu

Pexels
Pexels

Surse de pe platoul de filmare al peliculei Rust spun că Alec Baldwin a jucat înaintea tragediei ruleta rusească cu Halyna Hutchins. 

Supervizorul scenariului Rust, Mamie Mitchell, prima persoană care a sunat la 911 după ce Halyna Hutchins a fost împușcată accidental de Alec Baldwin pe platourile de filmare, va intenta un proces împotriva lui Alec Baldwin și a altui producător, scrie Daily Mail

Procesul numește aproape două duzini de inculpați asociați cu producția peliculei, inclusiv Baldwin, producătorii Rust și companiile de producție, armurierul Hannah Gutierrez Reed, prim-asistent regizor David Halls și alții.

Mitchell stătea aproape de directorul de fotografie, Halyna Hutchins, când glonțul de la arma lui Baldwin a rănit-o pe aceasta, iar avocatul ei, Gloria Allred, a intentat un proces care conține noi acuzații cu privire la ceea ce s-a întâmplat pe ziua tragicului incident.

La mai puțin de patru metri de Halyna

Procesul pretinde fapte precum agresiune, provocarea intenționată de suferință emoțională și provocarea deliberată de vătămări. Mitchell a declarat anterior pentru Associated Press că stătea lângă Hutchins când directorul de imagine a fost împușcat.

„Am fugit și am sunat la 911 și i-am spus „Aduceți-i pe toți, trimiteți-i pe toți”, a spus Mitchell. „Această femeie a dispărut la începutul carierei. Era o femeie extraordinară, rară, foarte rară”, a spus Mitchell. 

Mitchell a spus că stătea la mai puțin de patru metri distanță de Hutchins când a fost împușcată și a fost lovită de reziduurile acelui glonț.

Mitchell, speriată de viitor

„Nu voi uita niciodată ce s-a întâmplat pe platoul de filmare Rust în acea zi”, a spus ea. „Retrăiesc împușcăturile și sunetul armei din nou și din nou”, a spus aceasta. 

Mitchell a spus că a rămas deprimată și „speriată de viitor”.

„Această tragedie violentă mi-a luat bucuria vieții”, a adăugat ea.

Ea a spus că vrea să prevină astfel de incidente, pentru a nu se repeta.

A jucat ruleta rusească

Allred a susținut că pe platou a fost adusă muniție reală, că directorul adjunct i-a înmânat incorect arma lui Baldwin, iar Baldwin știa că arma nu ar fi trebuit să i se fi înmânat.

„Retrăiesc împușcăturile și sunetul exploziei de la armă din nou și din nou”, a spus Mitchell, în lacrimi amintindu-și amintirea incidentului.

„Alec Baldwin în mod intenționat, fără motiv sau scuză justă, a armat și a tras cu arma încărcată, deși scena care urma să fie filmată nu a cerut armarea și acționarea armei de foc”, a spus Allred. 'Baldwin a ales să joace ruleta rusească cu o armă încărcată fără să o verifice el sau armurierul. Baldwin nu se poate ascunde în spatele directorului adjunct pentru a încerca să se scuze de faptul că nu a verificat el însuși pistolul”, continuă plângerea lui Mitchell.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel