Alain Delon, internat de urgență, după o intervenție pe cord

Alain Delon  alături de femeia vieții lui, actrița Mireille Darc
Alain Delon alături de femeia vieții lui, actrița Mireille Darc

Alain Delon a fost internat de urgenţă, după ce a fost supus la mijlocul lunii septembrie unei intervenţii chirurgicale cardiovasculare, scrie pesa franceză.

Alain Delon, care pe 8 noiembrie va împlini 82 de ani,  a avut mai multe probleme de sănătate în ultimii ani şi a fost internat pe 18 septembrie după ce a acuzat dureri puternice de spate şi la piciorul stâng. A fost atunci supus unui bypass în cadrul unei intervenţii care a durat peste cinci ore.

Delon, care a avut mai multe probleme de sănătate în ultimii ani, a fost foarte afectat la 28 august de moartea actriţei Mireille Darc, care i-a fost parteneră de viaţă timp de zece ani şi de care a rămas legat printr-o strânsă prietenie.

"Acum mă bucur că nu mai am 40 de ani. Mi-a rămas astfel mai puţin timp să trăiesc fără ea. În sfârşit acum se poate odihni în pace, iar eu pot fără ea să plec la rândul meu", declarase el după moartea actriţei. "A fost femeia vieţii mele. Am fost fericiţi împreună. A fost jumătatea mea (...) ne completam", subliniase Delon copleşit de durere.

[citeste si]

Cei doi s-au cunoscut în 1968 în timpul filmărilor la "Jeff", în regia lui Jean Herman, şi au început o relaţie care a alimentat mulţi ani paginile tabloidelor. Au jucat din nou împreună în "Borsalino" (1970) şi "Someone Is Bleeding" (1974) şi au format unul dintre cele mai "glamour" cupluri ale vremii. În pofida despărţirii lor, au rămas buni prieteni. S-a spus că s-au despărţit din cauză că Delon îşi dorea foarte mult un copil, lucru imposibil pentru Mireille Darc care suferea de o malformaţie la inimă.

Cu o carieră impresionantă şi peste 100 de interpretări memorabile, actorul, producătorul, scenaristul şi regizorul Alain Delon aniversează anul acesta 60 de ani de la debutul său în cinematografie. Şase decenii în care a strălucit pe marile ecrane în pelicule care au făcut istorie: Rocco şi fraţii săi (1960), în regia lui Luchino Visconti, film care a primit Premiul Special al Juriului la Festivalul de la Veneţia, În plin soare/ Plein soleil, adaptare a romanului Monsieur Ripley de Patricia Highsmith, regizată de René Clément (1960), Eclipsa(1962), Ghepardul (1963), în care le dă replica lui Burt Lancaster şi Claudiei Cardinale.

Alain Delon a venit pentru prima dată în România, anul acesta, ca invitat special al celei de-a 16-a ediţii a Festivalului Internaţional de Film Transilvania.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel