Ai părul gras? Află care sunt lucrurile pe care trebuie să le eviți

Atunci când pielea capului elimină prea multă grăsime, iar aceasta se acumulează în păr, îl face să arate gras și murdar, chiar dacă este spălat în fiecare zi. Dacă te numeri printre persoanele cu un păr gras, atunci este necesar să știi unele obiceiuri pe care ar trebui să le eviți pentru ca părul tău să arate din nou curat și sănătos.

 

Spălarea cu balsam: Atunci când ai părul gras și folosești prea multe produse la spălat, care sunt destul de grele și conțin multe chimicale, părul tău niciodată nu va înceta să mai fie gras. Încearcă să eviți balsamul, mai bine spală-l de două ori cu șampon pentru păr gras sau folosește unul care este transparent.

Ignoranța: Mulți oameni cred că părul nu ar trebui să fie atins deloc, dar acest lucru nu este în întregime adevărat. Dacă înainte să îl speli, îți masezi bine scalpul, grăsimea va ieși la suprafață și va fi eliminată la duș. Indicat ar fi să nu te joci prin păr după ce îl speli, astfel nu se va impregna grăsimea de pe mâinile tale în păr.

Nespălarea: Ai auzit probabil sfatul că uneori este nevoie să îți speli părul o zi da, iar alta nu. Acest lucru poate să funcționeze pentru persoanele care au părul uscat, pentru că lor le convine să fie impregnată puțină grăsime naturală, desprinsă din scalp. Cu toate acestea, în cazul în care problema ta este părul gras, este recomandat ca părul să fie spălat zilnic, fără excepții. Astfel, vei putea obține un echilibru de grăsime și vei evita un miros neplăcut.

Nu se iau măsuri în această privință: Uneori, când ai o problemă cu părul gras, care te împiedică să te simți bine în pielea ta, ai opțiunea de a cere ajutorul unei profesionist. Un dermatolog te-ar putea ajuta să găsești cea mai bună soluție pentru părul tău și ți-ar recomanda folosirea anumitor vitamine și medicamente care îți pot fi de folos. Există întotdeauna o soluție pentru orice problemă, iar astfel tu vei avea un păr sănătos și frumos.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel