Află cine e noua „Burlăciță” de la Antena 1

O tânără de 24 de ani, din Republica Moldova, este noua protagonistă a cunoscutului reality-show de la Antena 1. „Burlăcița”, care de această dată se va numi „Frumoasa și bestialii”a fost aleasă de Cătălin Botezatu pentru acest rol, informează jurnal.md.

Filmările pentru cel de-al doilea sezon al show-ului deja au început şi se desfăşoară într-o staţiune exotică, unde mai mulţi bărbaţi se luptă pentru a intra în graţiile frumoasei basarabence. Locul în care se filmează reality-show-ul este ținut în secret de organizatori.

În „Frumoasa și bestialii”, Rodica Miron, numită în România „rusoaica”, va trebui să aleagă între 20 de bărbați care o vor curta. „Barbatul ideal trebuie să fie cu spirit şi sensibilitate, inventiv şi să aibă simţul umorului. Eu sunt o fire romantică, îmi plac serile cu flori şi lumânări, plimbările pe plajă. La un tip nu suport minciuna şi infidelitatea. Nu mă interesează aspectul financiar, banii nu au fost niciodată o prioritate pentru mine”, a spus blonda, scrie LaFigaro.

De altfel, pentru rolul său,  tânăra moldoveancă va încasa 10 000 de euro.

Și-a dorit dintotdeauna o carieră în modeling, prilej cu care a și pozat sexy în pictoriale, unul dintre ele chiar nud. Acesta a devenit cunoscută datorită emisiunii „Răi da buni” , scrie ziarelive.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel