Adriana Trandafir, durere imensă: Nci nu poți să o spui, nici nu poți să o plângi!

Actrița Adriana Trandafir a vorbit despre drama prin care a trecut, la vârsta de doar 15 ani. Acel moment a transformat-o într-o femeie puternică.

Actrița a vorbit despre momentul în care mama ei a murit și cum a primit această veste. Durere încă este vie pentru Adriana Trandafir.

"Nu m-a luat prin surprindere plecarea ei, pentru că era așteptată și... știam că se va întâmpla așa. Vezi tu, artista din mine întotdeauna s-a gândit cum o să fac, artistic vorbind, atunci când ea nu o să mai fie sau când o să-mi dau seama că nu o s-o mai am lângă mine sau la înmormântare cum o să fie. În sfârșit, în capul meu era un film, un adevărat film al acestui moment și acel moment s-a întâmplat altfel decât filmul din capul meu și din imaginația mea. Pur și simplu eram cu ea acasă, cu ea în cameră, a plecat, i-am aprins o lumânare și am adormit.", a declarat Adriana Trandafir pentru libertatea.ro.

"Durerea e atât de mare..."

 

"Acum îmi dau seama că durerea de atunci nu a fost atât de mare, pentru că, știi cum e, e nebunie. Dar după... Uite, acum mă gândesc că durerea e atât de mare încât nici nu poți să o spui, nici nu poți să o plângi, nici nu poți să o cânți, nici nu poți să o desenezi, nu poți decât să o trăiești și atât.", a continuat ea.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23