Adriana Lima, retragere Victoria's Secret. Anunțul care i-a șocat pe fani

Adriana Lima
Adriana Lima

Adriana Lima, top modelul brazilian, a anunţat pe reţelele sociale că, după 20 de ani de colaborare cu celebra marcă de lenjerie de lux Victoria's Secret, nu va mai purta aripile de "angel" şi nu va mai defila pentru firma americană.

"Dragă Victoria's Secret, mulţumesc că mi-ai arătat lumea, mi-ai împărtăşit secretele tale şi, ceea ce este mai important, mi-ai dat aripi şi m-ai învăţat să zbor. Toată dragostea mea pentru fanii mei", a scris Adriana Lima pe contul său de Instagram.

Adriana Lima, în vârstă de 37 de ani, a făcut acest anunţ a doua zi după parada anuală de la New York a Victoria's Secret care va fi transmisă la televiziune pe 2 decembrie.

În faţa unui public fascinat, top-modelul originar din Salvador de Bahia, s-a lăsat copleşită de emoţie pe podium, la ultima sa paradă de joi, 8 noiembrie. Îmbrăcată într-un compleu din dantelă şi paiete şi purtând celebrele aripi din pene de păun, Adriana Lima a izbucnit în lacrimi şi a mulţumit publicului care a aclamat-o îndelung

Peste 60 de manechine au participat la defilare, reprezentând peste 20 de naţiuni diferite.

Făcând de obicei risipă de culoare, colecţia VS de anul acesta s-a caracterizat prin sobrietate, predominând mai ales negrul şi nuanţele de gri, precum compleul purtat de o altă vedetă braziliană, Barbara Fialho, care a apărut pe scenă aureolată de o pereche de aripi îngereşti asemeni unei apariţii divine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel