Adriana Bahmuțeanu și Magda Vasiliu, scandal: Nu-i nicio rușine!

Adriana Bahmuțeanu a transmis un mesaj pe Facebook, după criticile Magdei Vasiliu.

"Știți, vreo 15 ani am lucrat în presă. Chiar mai mult, dacă pun și anul în TVR, când e impropriu spus «lucrat», mai degrabă am învățat...E, în toți ăștia 15 -16 ani am tot primit invitații la tot felul de evenimente din astea mondene.....Nu cred că m-am dus la mai mult de 3 sau 4, pentru că nu mă regăseam în atmosfera aia falsă, spoită, strălucitoare...Eu nu pot sta cu un pahar în mâna, făcând conversație cu persoane care nu mă cunosc decât de la tv și care, în consecință, practic, nu mă cunosc deloc.

N-am avut și nu am genți de firma, pantofi de fiţe nici atât, iar pe carpe nu pun mare preț. Nu sunt genul care să împrumut rochii, să fac aranjamente cu tot felul de designeri doar că să mă vădă niște străini îmbrăcată conform standardelor lor. Eu am propriile standarde", a scris Magda pe Facebook.

"Să știi că ne mândrim"

Deranjată de mesajul postat de Magda Vasiliu, Adriana Bahmuțeanu a transmis si ea un mesaj, scrie click.ro.

"Anul acesta împlinesc 25 de ani de presa. Meseria m-a purtat mai peste tot, de la oameni ce locuiau cu caii în casă, undeva prin Ferentarii anilor '90 până la cele mai strălucitoare recepții mondene sau scorţoase vizite oficiale ale președinților de stat. Am văzut și sărăcia lucie a femeilor din mediul rural, cu vreo trei-patru copii atârnați de poala fustei, le-am simțit dezamăgirea în ochi așteptând alocația pe care oricum o bea bărbatul la birtul sătesc, am văzut și opulenţa miliardarilor care comandă roabe de șampanie în cluburile de fiţe și le-am citit în ochi frica de zăbrele şi de pușcărie. Am trăit și în bogăție și în sărăcie! (...)

E cam o regula în showbiz ca vedetele să prezinte în public, la evenimente, creații ale caselor de modă sau ultimele tendințe în materie de machiaj sau coafură. Și mai apoi, cel puțin la noi, rochiile să fie returnate. Oricum, n-ai ce să faci cu atâtea haine în șifonier! (...) Noi, ăștia de la tv, tabloidizaţii pe care îi beşteleşti tu, să știi că ne mândrim când putem să promovăm branduri, proceduri de înfrumusețare, etc. Este marketing, nu-i nicio rușine, asa merg afacerile!", aspus Adriana Bahmuţeanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel