Adriana Bahmuţeanu, divorț de Silviu Prigoană. Am 40 de ani şi vreau să trăiesc frumos

Adriana Bahmuţeanu a decis să se despartă de Silviu Prigoană pentru  încă o dată. 

Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană au o căsnicie de faţadă, de dragul copiilor şi orice încercare de a îmbunătăţi căsnicia pare să eşueze.

Potrivit lui Silviu Prigoană, copiii sunt neglijaţi de mama lor, care obişnuieşte să îi lase prea mult în faţa televizorului, motiv pentru care cei mici au început să dezvolte o atitudine violentă.

Citește și: Război Bahmuțeanu-Prigoană. Chemată la Tribunal pentru 200.000 de euro

Adriana Bahmuţeanu, de cealaltă parte,  este de părere că Prigoană le oferă un model de educaţie ca de cazarmă şi mult prea sever, iar tensiunile din căsnicia lor a făcut-o să tragă o concluzie drastică:

"Eu vreau să dau divorţ, iar un notar sau o instanţă va hotărî ce se va întâmpla cu copiii. O să vorbesc cu avocaţii şi o să vedem ce avem de făcut. Îl rog pe Prigoană, spre binele copiilor noştri, să ajungem la o înţekegere amiabilă. Motivul pentru care m-am întors la Prigoană este pentru că am vrut să o luăm de la zero, să începem o nouă viaţă, însă văd că nu se poate. Eu am 40 de ani şi vreau să trăiesc o viaţă frumoasă de acum încolo", a spus Adriana Bahmuţeanu la "Un show păcătos"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel