Adrian Mutu nuntă. Sandra, în 2001. IMAGINILE pe care le-ar vrea ȘTERSE

Duminică, 15 octombrie, este ziua nunții lui Adrian Mutu cu Sandra Bachici, o frumoasă fată în vârstă de 23 de ani. Este cea de-a treia soție a 'Briliantului'. Astăzi, în ziua nunții lui Adrian Mutu cu Sandra Bachici, toate televiziunile titrează "imaginile anului de cel mai mare important eveniment monden".

În realitate, imaginile anului, ce-i drept, din 2001, au fost și cele de la nunta lui Adrian Mutu cu prima lui soție, Alexandra Dinu. O nuntă frumoasă, simplă, cu doi tineri care se iubeau, la început de drum, fără niciun trecut în spate.

(w670)

Pe vremea aceea, noua lui parteneră, Sandra Bachici, avea doar șapte ani. Intra la școală. Probabil nu urmărea la televizor nunta anului de atunci și nici nu își închipuia, citind ziarele vremii, că va ajunge, la un moment dat, doamna Mutu.

(w670)

În 2001, când 'Briliantul' îi jura iubire veșnică primei femei care l-a făcut tată, Sanda Bachici răsfoia Abecedarul.

(w670)

Astăzi, la 16 ani de la acel moment, a venit rândul ei să audă de la Adrian Mutu că o va iubi până la moarte, asta după ce, între timp, fotbalistul s-a căsătorit și cu Consuela care i-a dăruit doi copii.

(w670)

Rămâne de văzut cine va fi a patra soție pentru că, uitându-ne la magnetul pe care Adrian Mutu îl are la femei, pare greu de crezut că se va opri la cifra magică trei.

[citeste si]

'Briliantul' are patru copii cu trei soții diferite, câteva scandaluri, greu de ținut socoteala lor, 35 de goluri marcate pentru naționala României și zero trofee.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel