EXCLUSIV  Adina de la Heaven s-a refugiat în Grecia! “Aveam nevoie de ei”!

După pierderea neașteptată a tatălului său, Adina Postelnicu, lidera trupei Heaven încă suferă. 

Atunci când programul îi permite și nu are concerte, artista preferă să plece cât mai mult de acasă, să facă diverse lucruri care să o țină ocupată și să nu se mai gândească la moartea tatălui. Astfel, zilele trecute, vedeta și-a luat toată familia, pe mama și sora ei, și au plecat în Grecia pentru că simțeau nevoia să petreacă puțin timp împreună, departe de București.

(oar_w460)

(oar_w460)

“Pur și simplu am simțit nevoia să evadăm o săptămână. De câțiva ani venim în Thassos, în Grecia. E aproape de România. Cu Maxi, nepoțelul meu, ne-ar fi fost destul de greu să plecăm spre altă destinație. Bagaje:) În ceilalți ani am plecat doar cu Glance, iubitul meu. Acum familia mea avea nevoie de mine și eu de ei.
Nu a fost nimic planificat, așa cum facem mereu. Totul a fost spontan. Ne-am făcut bagajele și am plecat. Am avut noroc să și găsim camere la hotelul nostru preferat. Maxi adoră apa, așa că în prima parte a zilei n-am făcut nimic altceva decât să stau în apâ și, după prânz, am plecat cu Glance să explorăm insula. O nouă zi, o nouă plajă…”, spune Adina Postelnicu din trupa Heaven pentru DC NEWS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel