EXCLUSIV  Adina de la Heaven, confesiuni despre relația cu Glance

Adina Postelnicu, lidera trupei Heaven, se iubește cu artistul Glance de aproape cinci ani. 

Adina Postelnicu și  Glance au o relație bazată mai întâi pe încredere și prietenie și se iubesc și acum la fel ca în prima zi. Deși nu vorbește prea des despre relația sa, cântăreața a făcut acum câteva mărturisiri pentru DC News.

"Suntem de aproape cinci ani împreună și încă mai suntem îndrăgostiți, nu ne-am plictisit unul de altul. Nu știu dacă există un secret al relației noastre. În general se spune că nu este bine să petreci foarte mult timp împreună cu persoana iubită sau să ai același job cu soțul sau iubitul, dar pe noi ne-a ajutat foarte mult acest lucru și ne-a unit. Eu îi fac managementul și mă ocup de Glance, suntem amândoi artiști, avem concerte, el mi-a înțeles plecările la spectacole, eu la fel. Atunci când ne dorim o pauză de o zi-două sau să stăm separați câteva ore pentru un moment de respiro, eu plec un weekend la munte cu fetele, cu gașca, el poate petrece cu băieții. Nu avem gelozii, ne înțelegem și ne respectăm meseria, avem încredere unul în altul, ne completăm!", mărturisește Adina de la Heaven despre relația cu iubitul său mai tânăr, Glance.

În plus, vedeta a mai completat: "Am mers pe premisa că dacă vreodată se întâmplă ca unul dintre noi doi să se îndrăgostească de altcineva, noi trebuie să ne vorbim deschis despre acest subiect, să fim transparenți unul cu celălalt!".

Vacanță de vara în Grecia sau Italia

Pentru că a venit vara și deja unii dintre noi își fac planuri de concediu, Adina de la Heaven nu se gândește încă la vacanță. Din cauza concertelor deja stabilite, ea și Glance nu își pot lua bilete pentru un sejur exotic pe care să-l pregătească din timp.

"Vrem să mergem în vacanță, dar datorită programului încărcat pe care îl avem amândoi la noi concediu se stabilete doar cu câteva zile înainte. De câțiva ani am optat pentru Grecia și preferăm să plecăm cu mașina ca să ne putem întoarce când dorim, în caz că mai apare ceva pe plan profesional, să nu depindem de zborul cu avionul. Glance își dorește să mergem tot în Grecia și în această vară, însă eu aș prefera parcă să mai schimbăm puțin destinația. Mai degrabă aș pleca în Italia sau Spania", a mai spus artista.

Îi botează copilul Elenei de la Mandinga

Anul acesta în luna octombrie, Adina Postelnicu urmează să fie nașă de botez pentru băiețelul colegei sale de breaslă, Elena din trupa Mandinga. Până acum, cântăreața a mai botezat încă patru copii, urmând ca anul viitor să mai creștineze fetița unei prietene.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel