Adina Alberts, proces câștigat împotriva Vicăi Blochina: A înscenat totul. Și-a înfipt un fir în cicatrice

Medicul chirurg Adina Alberts a vorbit în direct, la televizor despre procesul avut cu Victoria Blochina, pe care de altfel l-a și câștigat. Alberts o acuză pe Blochina de înscenare pentru a o denigra pe doctoră, după ce aceasta i-a făcut un implant cu silicon. Și-a înfipt singură firul în cicatrice și a chemat o televiziune să o filmeze, spune medicul chirurg.

Noi am avut un contract. Eu am avut un contract semnat cu ea în care erau despăgubiri în cuantum de 15.000 de euro. Judecătorul a cerut ca atât cât am cerut prin contractul acesta, în cazul în care voi fi calomniată, atât să mi se dea.

Eu nu sunt în măsură să sancționez sau să comentez calitățile ei umane ca femeie, dar ce om își poate înfige în cicatricea proprie un fir și să dea telefon unei televiziuni, să cheme camera și să filmeze așa zisul fir uitat de mine. Toată lumea trebuie să înțeleagă asta, ea asta a făcut, iar eu i-am făcut plângere penală pentru acest lucru. Uitați-vă la ea cât de lovită părea, ea este o foarte bune actriță, eu nu sunt. Nu aveam cum să vin la televiziune și să îi dau replica. Ea asta și-ar fi dorit, am fi încins probabil niște scandaluri, prin asta s-a făcut cunoscută și așa trăiește ea.

Eu am urmat căile legale, a durat mult, dar procesul s-a închis și am câștigat.

Nu mă aștept să mă sune vreodată Blochina, nu frecventăm aceleași anturaje, nu merg în locurile în care merge ea, nu ne-am întâlnit. Nici nu îmi doresc să ne întâlnim, fiecare cu viața ei. Dumnezeu este acolo și are grijă să ne dea fiecăruia din noi ceea ce merităm., a afirmat medicul chirurg Adina Alberts, în direct, în cadrul emisiunii La Măruță.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel