Adelina Pestriţu şi Ilinca Vandici debutează împreună în cinema cu ,,Blinky Bill: Koala cel poznaş"

Echipa vedetelor care şi-au împrumutat vocile adorabilelor personaje din animaţia ,,Blinky Bill: Koala cel poznaş" se măreşte, odată cu debutul în dublaj de film animat al celebrelor prezentatoare de la Kanal D, Adelina Pestriţu şi Ilinca Vandici, care vor putea fi auzite pe marile ecrane în interpretarea haioaselor păsări emu Beryl şi Cheryl, din 2 octombrie.

Extrem de vorbăreţe, Beryl şi Cheryl se cunosc de atât de mult timp încât ar putea gândi mai mereu la fel, ceea ce probabil se şi întâmplă. Beryl şi Cheryl sunt două păsări emu foarte entuziaste, care mai tot timpul şi-l petrec vorbind despre băieţi şi visând la ziua în care vor reuşi să zboare.

Adelina Pestriţu este foarte încântată de personajul căruia i-a împrumutat vocea şi a declarat despre Cheryl: ,,Chiar mă potrivesc foarte tare cu personajul. Şi cei din jur mi-au spus asta pentru că sunt asemănată de multe ori cu o ciocănitoare, care tot timpul vorbeşte şi are ceva de comentat. Deci cea din film pot spune cu uşurinţă că eu sunt. Nu am mai dublat nicio replică din niciun film, tocmai acesta este motivul pentru care sunt atât de încântată şi învăţ. Poate pe viitor, de ce nu, o să şi joc într-un film. Mi-ar plăcea foarte tare.", a concluzionat prezentatoarea tv.

[citeste si]

Chiar dacă nu se află la prima experienţă cinematografică, Ilinca Vandici este extrem de încrezătoare: ,,Va fi uşor de recunoscut vocea mea. Până pe la 17 ani mi-am dorit să fiu actriţă, să joc într-un film. Am şi reuşit la un moment dat. Nu m-am gândit că o să şi dublez în animaţii. Mă încântă foarte tare ideea şi de abia aştept să văd ce o să iasă. Zic eu că e începutul unui drum şi al unei experienţe foarte frumoase din viaţa mea."

Alături de Virgil Ianţu, Dana Rogoz şi Şerban Copoţ, Adelina Pestriţu şi Ilinca Vandici vin în întâmpinarea celor mici şi împrumuta puţin din farmecul personal celor două păsări emu pe care le interpretează în animaţia Blinky Bill: Koala cel poznas, care va avea premiera în cinema pe 2 octombrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel