Adelina Pestrițu, revenire spectaculoasă după naștere

Proaspăta mămică Adelina Pestrițu trece prin cea mai frumoasă perioadă din viață ei alături de micuța Zenaida Maria și de iubitul ei, Virgil, bucurându-se de momente minunate, de zâmbete și fericire nemărginită.

“Zenaida se simte acasă, este liniștită, mănâncă bine și doarme precum un îngeraș. Lucrurile funcționează într-o armonie totală!”, povestește Adelina pe revista ei online, Eda Magazine.

La foarte puțin timp de la naștere, Adelina a început și un program foarte bine organizat astfel încât să revină la formă pe care a avut-o înainte de a rămâne însărcinată. A început deja lupta cu kg în plus, iar după 11 zile, rezultatele nu au întârziat să apară:

“Probabil trebuie să încep prin a-i mulțumi mamei natură pentru că m-a înzestrat cu un metabolism care a funcționat rapid după orice mare transformare. Iar asta m-a făcut ca, la nici 3 zile după ce am dat naștere fetiței mele, să port blugii pe care îi purtam înainte de a rămane însărcinată și parcă să-mi vină și lărguți. Mare bucurie!”.

(oar_w460)

Adelina a început deja un regim alimentar sănătos, fără zahăr: “Am băut multe ceaiuri, asta și pentru că o alăptez pe Zeny, apă cu multă lămaie, supe, orez fiert cu carne de pui, iaurturi și, ce credeți, mi-am satisfăcut pană și pofta mea cea mare de dinainte de a naște, clătitele (cu făină integrală, lapte degresat și îndulcitor de ștevie)”.

În plus, Adelina mai are un secret pentru silueta ei, poartă centura concepută chiar de Kourtney Kardashian, una dintre preferatele ei: “Inițial mi-am comandat toate centurile și corsetele măsura M și am fost șocată să realizez că de fapt am nevoie de XS la câteva zile după ce am născut. Astfel, am rugat să mă ajute cu două numere mai mici. Până și ei au fost surprinși de rapiditatea în care îmi revin”. 

(oar_w460)

De astăzi Adelina va începe și tratamentele corporale, după cum i-a permis deja medicul ei, dr. Ioana Drăgan, în urma celei mai recente consultații pe care a avut-o la Femme Boutique Medical: “Abia aștept să vă prezint poze peste o săptămană și să vă dau curajul de care mi-ați spus că aveți nevoie pentru a deveni frumoase și suple și după ce ați născut!”, spune Adelina pe blogul ei, www.edamagazine.ro .

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel