Adelina Pestrițu, pregătiri intense! Petrecere de botez cu 250 de invitați!

Adelina Pestrițu este în focurile pregătirii petrecerii de botez pentru fetița ei, micuța Zenaida-Maria! 

Așa cum era de așteptat, frumoasa brunetă este foarte atentă la orice detaliu și nu face rabat de la nimic. Își dorește o petrecere de vis pentru primul său copil mult așteptat!

“Suntem în febra pregătirilor pentru marele eveniment. Pe data de 10 noiembrie o botezăm pe micuța Zenaida-Maria. În curând vom face în mod oficial invitațiile către cei dragi nouă. Vom avea în jur de 250 de invitați”, a spus Adelina pentru VIVA!.

(oar_w460)

Atât Adelina cât și iubitul său, Virgil, s-au implicat în organizarea evenimentului și mai au de făcut și de trimis doar invitațiile. De ținutele pentru botez s-a ocupat proaspăta mămică, care știe deja cum vor arăta acestea.

„Eu voi avea 2 ținute. Una la slujbă de creștinare a micuței și una la restaurantul unde vom petrece. Ambele culori în ton cu tema petrecerii. Suntem emoționați încă de pe acum. La slujbă vor participa 3 preoți, unul dintre ei adus de la Constanța, de unde sunt și nașii noștri”, a mai adăugat Adelina.

La petrecerea de botez a fetiței Adelinei Pestrițu sunt așteptați 250 de invitați. Zenaida-Maria s-a născut pe data de 3 august, iar mămica ei este aproape refăcută și ajunge încet încet la silueta de dinainte de a rămâne însărcinată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel