Adelina Pestrițu și-a etalat burtica de gravidă la piscină!

Pentru că afară e deja super cald, însărcinată în șapte luni, Adelina Pestrițu a simțit nevoia să se răcorească. 

A mers astfel în weekend la piscină și și-a expus burtica de femeie însărcinată. Chiar dacă mai are puțin și naște, în luna august urmând să devină mamă pentru prima dată și să-și țină fetița în brațe, pe Zenaida Maria, Adelina Pestrițu este într-o formă de zile mari. Nu a luat prea multe kilograme în plus pe timpul sarcinii și este încă foarte activă. 

“Mi se spune des să profit cât mai am timp de momentele de relaxare, însă eu abia aștept luna august să mă pot bucura de miracolul din viața mea! (…) Astăzi am profitat de soarele strălucitor pentru o bălăceală în piscină. Desigur, nu am uitat să folosesc loțiunile cu protecție 50 pentru sănătatea pielii și nu numai. Zeny se bucură și ea de vremea frumoasă de afară sub atentă protecție a mămicii ”, a postat vedeta pe rețelele de socializare, Facebook și Instagram.

“Am auzit o teorie conform căreia pe parcursul sarcinii este indicat să citești și să asculți muzică bună! Am ales să reiau o carte abandonată anul trecut și să aflu care sunt “Cele 5 limbaje ale iubirii””, a mai scris pe pagină ei oficiala Adelina Pestrițu, care  a programat botezul fetiței sale pentru această toamnă. Petrecerea se anunță a fi cu mare fast.

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel