Adelina Pestrițu, desființată de Dana Budeanu: Totul este greșit la ea

O altă vedetă a fost desființată de Dana Budeanu. De data aceasta, rândul i-a venit Adelinei Pestrițu, care, potrivit Danei, s-a îmbrăcat total greșit la un eveniment monden ce a avut loc într-un mall din Capitală. Stilista a comparat încălțămintea Adelinei cu niște cutii de pantofi.

Dana Budeanu, invitată în platoul emisiunii Vorbește lumea, a comentat dur ținuta pe care Adelina Pestrițu a purtat-o la un eveniment monden.

Eu nici nu mai vorbesc despre Adelina Pestrițu. Uitați-vă singuri. Vreau să-mi spună și mie oricine, ce sunt ăia în picioarele ei? Cutiile de la pantofii care sunt înăuntru? Ce sunt aberațiile astea? Uită-te și tu cum arată Adelina. Totul este greșit la ținuta ei. De fapt, ținuta asta nici nu există. Știi ce înseamnă ținuta asta? Ca și cum intru eu acum, aici, sus la costume, mă leagă Cove la ochi și iau efectiv tot ce îmi pică în mână și arunc pe Adelina Pestrițu. Iar ea știe chestia asta. Ciorap mat negru cu fustă argintie? De unde? În care film? Cum să te încalți cu alea? Ce sunt mergătorii ăia?, a afirmat Dana Budeanu în cadrul emisiunii Vorbește lumea,

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel