Adele îşi reface viaţă după divorţ alături de rapperul britanic Skepta

Cântăreaţa Adele îşi reface viaţa - la şase luni de la anunţarea divorţului ei de Simon Koneki, după trei ani de căsătorie, şapte ani de relaţie şi un copil împreună - alături de un nou partener, rapperul britanic Skepta, fost iubit al top-modelului Naomi Campbell, relatează ediţia online a ziarului spaniol La Vanguardia.

Potrivit publicaţiei britanice The Sun, cântăreaţa în vârstă de 31 de ani şi artistul de 37 de ani au avut mai multe întâlniri în ultimele săptămâni, iar prietenii lor au devenit entuziasmaţi de această relaţie. Potrivit unei surse apropiate, 'Adele şi Skepta au fost apropiaţi unul de altul după ce relaţiile lor precedente s-au încheiat.

Aveau o legătură strânsă şi o conexiune specială. De fiecare dată au petrecut mai mult timp împreună, iar mulţi prieteni speră ca ei să devină în curând un cuplu'. De fapt, relaţiile dintre cei doi artişti au devenit atât de apropiate, încât Adele este cea care s-a ocupat în urmă cu câteva săptămâni de sărbătorirea zilei de naştere a rapperului, organizând o petrecere la Crystal Maze din Londra, când Skepta a împlinit 37 de ani. Adele şi Skepta sunt prieteni buni de mulţi ani şi amândoi s-au născut în cartierul Tottenham din nordul Londrei. Îi uneşte şi faptul că au devenit recent părinţi: Adele l-a născut pe fiul ei, Angelo, în noiembrie anul trecut, în timp ce Skepta a devenit recent tatăl unei fetiţe, al cărei prenume este River.

'Cei doi sunt foarte discreţi în privinţa vieţilor lor amoroase şi sunt foarte decişi să-şi pună copiii pe primul plan', a asigurat aceeaşi sursă. Deocamdată, reprezentanţii celor doi artişti au refuzat să ofere declaraţii despre această relaţie. Dacă informaţia va fi confirmată, Adele, care are un palmares muzical de invidiat, şi Skepta, unul dintre rapperii cei mai cunoscuţi din Marea Britanie, cu o carieră de 15 ani, ar forma unul dintre cele mai invidiate şi mai mediatizate cupluri din industria muzicală britanică, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel