Adele, atentă la aspectul său, până în ultimele zile de sarcină

Deși a ținut secretă sarcina sa până în luna a șasea și a optat pentru o distanță cât mai mare de lumina reflectoarelor cântăreața Adele a fost surprinsă de fotografi, în timpul unei scurte plimbări cu câteva zile înainte de naștere, în compania iubitului său și a cățelului lor. Îmbrăcată în haine de culoare neagră, Adele și-a asortat la ținută o pereche de pantofi confortabili și o căciulă mare de blană, tot de culoare neagră.

Cântăreața în vârstă de 24 de ani a fost reperată în Hove, West Sussex, ea fiind însoțită de partenerul ei de 36 de ani, Simon Konecki, și de câinele lor Louie, scrie dailymail.co.uk.

Câştigătoarea a şase premii Grammy la începutul acestui an, Adele nu vrea să riște nimic înainte de nașterea primului său copil, așa că a avut grijă ca în scurta ei plimbare surprinsă de fotgrafi, să abordeze o ținută lejeră și călduroasă, totodată, respectiv, pulover, şalvari, încălţăminte sport şi o căciulă de blană.

Scurta raită a celor doi viitori părinți a inclus și o vizită la locuința de la malul mării, aflată în proces de renovare, unde întreaga familie se va muta după nașterea bebelușului.

Ulterior, cei doi au luat masa, iar Adele, pe numele ei adevărat Adele Laurie Blue Adkins, se pare că a mâncat cât pentru doi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel