Adele a plâns în timpul concertului. O poză din telefonul unui fan a impresionat-o până la lacrimi

Adele, în lacrimi pe scenă / Foto: captură video YouTube
Adele, în lacrimi pe scenă / Foto: captură video YouTube

Se ştie că Adele este o fire sensibilă, care se emoţionează uşor. Artista a izbucnit în lacrimi pe scena concertului ei din Las Vegas, după ce un fan i-a arătat o fotografie cu soția pe care o pierduse de curând.

După cum se poate vedea într-un clip postat pe rețelele sociale, cântăreața s-a plimbat prin public, a cântat și a discutat cu fanii, iar la un moment dat, un bărbat i-a arătat, pe telefon, o imagine cu soția lui. Întoarsă pe scenă, Adele a izbucnit în lacrimi i-a dedicat următoarea piesă respectivului admirator, transmițându-i și un mesaj care a arătat cât de tare a impresionat-o.

"Când merg prin mulțime, mi-aș dori să vedeți și voi ce văd eu. Știu că vorbesc doar cu câțiva oameni în fiecare seară, dar văd o mulțime de povești întâmplându-se. Era un bărbat acolo care-și ținea telefonul sus. Cred că mi-o arăta pe soția lui, care nu mai e aici, iar asta m-a mișcat. Îmi pare atât de rău pentru pierderea ta. Nu am realizat ce am văzut până când n-am urcat din nou aici. Văd aceste mici frânturi din viața oamenilor, iar asta este foarte frumos", a transmis Adele, de pe scenă, printre lacrimi.

Camerele de filmat au surprins momentul emoţionant:

Cum se pronunţă, de fapt, numele Adele

La „Happy Hour with Adele'”, transmisă pe Youtube şi care a constat într-o serie de întrebări şi răspunsuri, cântăreaţa a subliniat faptul că una dintre susţinătoarele care i-a adresat o întrebare i-a pronunţat corect numele. Astfel, ea a explicat că, în timp ce multe persoane îi pronunţă „Adel”, ea însăşi doreşte ca numele ei să fie pronunţat „Adeil”, a relatat CNN.

Adele a anulat în vara anului trecut seria de concerte din Las Vegas, cu o zi înaintea primului spectacol, spre dezamăgirea fanilor, ea calificând situaţia drept „cel mai greu moment” al carierei sale. Cântăreaţa a declarat la acea vreme că anularea concertelor s-a produs din cauza „întârzierilor”' de producţie şi a faptului că jumătate din echipa sa s-a îmbolnăvit de coronavirus. Totuşi, într-un interviu cu revista Elle, Adele a recunoscut că adevăratele motive ale anulării au fost diferendele artistice pe care le-a avut cu organizatorii evenimentului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel