Adela Popescu, fiu. Cine are grijă de copil: "Ne judecați? Treaba voastră!"

[] []

10 aug 2018 / 08:32
Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Adela Popescu și Radu Vâlcan își petrec zilele de vacanță alături de fiul lor. Iar mămica a găsit și o soluție pentru a se bucura de câteva ore în doi, alături de prezentatorul TV.  Vedeta nu-și face griji că oamenii ar putea să o judece pentru gestul ei.

"Aș vrea să vă povestesc despre cea mai mare descoperire a noastră din această vacanță. Sunteți pregătiți? Ieri am dat cu ochii de clubul pentru copii din incinta hotelului, ce îți oferă posibilitatea de a-l lăsa, contra cost, în grija unor supraveghetori. Ce credeti că am făcut? L-am lăsat.

Ieri a stat, fără ca măcar să se uite vreo clipa în spate după noi, o oră jumătate. L-am luat de acolo cu rugăminți, presați fiind de ora lui de somn. Astăzi, după plajă, bălăceală, joacă, pe la 10:30 mai exact, l-am dus din nou. Adică exact în intervalul în care soarele arde îngrozitor. Stă într-un spațiu răcoros, înconjurat de toate jucăriile din lume până se face ora de somn.

Ne judecați? Treaba voastră. Noi avem de gând să repetăm figura în fiecare zi până plecăm, na! Radu insistă să vă spun că de fapt noi îi facem «încălzirea» pentru gradiniță, dar, sincer, gestul nostru nu are nici în clin și nici în mânecă cu altceva decât cu egoismul nostru de părinți dornici să își «trăiască și ei viața» când și cum pot", a scris Adela.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25