Adela Popescu, mesaj surpriză: Termin cu Radu! Schimb iubiții ca pe șosete

Foto: Instagram Adela Popescu
Foto: Instagram Adela Popescu

Adela Popescu și-a surprins urmăritorii. 

Adela Popescu este căsătorită cu Radu Vâlcan și au împreună trei băieți. De când a devenit mamă, actrița își ține fanii la curent permanent cu tot ce se întâmplă în viața lor de familie.

"Bună! Eu sunt Adela și schimb iubiții ca pe șosete.

Încep cu Alexandru pe la 19:30, continui cu Andrei și Adrian în tandem și termin cu Radu", a dezvăluit Adela Popescu pe pagina de Instagram, stârnind amuzamentul tuturor urmăritorilor săi.

Adela Popescu, gest emoționant după ce adorm copiii: Îmi vine să îngenunchez lângă ei şi să fac o spovedanie. Îmi cer iertare

"În fiecare seară, după ce adorm copiii, îmi vine să îngenunchez lângă ei şi să fac o spovedanie. Să le promit că ce am făcut rău astăzi nu voi mai repeta mâine, să le reamintesc că îi iubesc inimaginabil de mult, să le pup bubiţele de pe corp, ochii închişi, degeţelele, inimile. Şi să le promit, în momentul meu de adevăr, că voi încerca, cât este omeneşte posibil, să le ofer, împreună cu tatăl lor, cea mai frumoasă copilărie.

Și vine dimineaţa, şi nu vor bluză galbenă, şi nici ghetele maro, se trag de păr, împrăştie iaurtul pe jos, noi ne enervam, le promitem că facem şi că dregem, mergem la muncă, ne intorcem obosiţi, ei vin de la gradi, ne iubim, apoi vor paste, apoi desene, împrăştie apa prin toată baia, nu vor la somn, noi deja suntem obosiţi şi tracasaţi, ne scapă o ameninţare, ridicăm glasul, ei ne strâng în braţe şi ne spun că ne iubesc până la cer şi înapoi de un infinit de ori, apoi adorm...Şi eu, iar îngenunchez, şi îmi cer iertare, şi le pup mânuţele, ochişorii... şi le promit că ce am făcut rău azi nu voi mai repeta mâine...", a scris Adela Popescu pe Facebook.

Radu Vâlcan, făcut praf de Adela Popescu: Spune acum în fața poporului. De asta mă lași însărcinată?

Prezentatoarea l-a prins pe picior greșit pe soțul ei în momentul în care l-a întrebat dacă silueta ei rotunjoară din timpul sarcinii reprezintă motivul pentru care au atâția copii. 

Radu Vâlcan: Când l-am înțărcat pe Andrei am fost în Dubai.

Adela Popescu: Păi de 5 ani sunt însărcinată și alăptez.

Radu Vâlcan: Suntem de foarte mulți ani împreună și avem doar 3 copii.

Adela Popescu: Spune acum în fața poporului, tu mă lași însărcinată pentru că îți place cum arăt cu forme? (…) Dau drumul la mâncat decât să mai fac copii.

Care sunt defectele Adelei Popescu

Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță de la același post, Radu Vâlcan a fost supus probei „Sosurile iuți”, acolo unde a răspuns celor mai picante întrebări.

Șocat de întrebările la care trebuie să răspundă, Radu Vâlcan a spus: "Credeam că emisiunea asta e altfel, despre altceva, că vin și vorbesc puțin".

Cătălin Măruță: Spune trei defecte ale Adelei Popescu

Radu Vâlcan: Este dezordonată, vorbește mult la telefon și nu e atentă în trafic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel