Adda a ajuns la SPITAL. PROBLEME de sănătate: PLÂNG. O să mă USUC de tot

Adda a vorbit despre probleme de sănătate pe care le are. 

Adda se confruntă cu câteva probleme de sănătate și a povestit totul pe rețelele de socializare. 

Din păcate, problemele îi vor da peste cap planurile de Crăciun, iar de curând, vedeta a ajuns la spital. Pentru a remedia această situație, artista va fi nevoită să țină un regim strict.

"Ideea e că am stat toată noaptea la urgențe și azi am revenit, pentru că, pe lângă faptul că am avut erupții pe tot corpul, am început să respir foarte greu, să mi se umfle limba și să simt înauntru în gât ca și cum aș avea ceva acolo care mă ține și nu pot să respir", spunea Adda acum ceva timp.

"Urmează o nouă etapă"

"De astăzi voi începe o dietă care va dura nouă luni. Este împărțită în trei etape. Primele trei luni sunt cele mai grele și, mai ales, primele săptămâni. Vine Crăciunul și eu o să plâng în baie. Nu este o cură de slăbire, este o dietă antiinflamatorie care mă ajută să scap de toxine și tot ce e nasol în organism, pentru că și dezechilibrul ăsta din corp mi-a declanșat alergia severă pe care o am încă de două luni și ceva.

Urmează o nouă etapă, eu gândesc pozitiv, mă gândesc pozitiv, probabil o să slăbesc, o să mă usuc de tot. Important este să fiu sănătoasă", a declarat acum artista, pe Instagram.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel