EXCLUSIV  Adına Halas, vacanță de vis, din Cipru până-n Maramureș. Detalii și poze inedite

Adina Halas adoră călătoriile și anul acesta a avut parte de vacanțe din plin. 

A fost în Cipru de Nord, apoi într-o altă vacanță în Paphos (tot în Cipru) cu soțul și copilul, a urmat Turcia-Bodrum, iar după o incursiune pe litoralul românesc, Adina și familia ei vor face o oprire și în Maramureș.

În Turcia, Adina Halas și-a etalat în costum de baie corpul bine lucrat la sală și a reușit să își învingă teama de apă după ce a urcat în ambarcațiuni.

(oar_w460)

(oar_w460)

“În Bodrum am fost la invitația Prestige Tours, alături de mai mulți colegi și prieteni din presă, bloggeri și influenceri, printre care și colega mea, Iulia Maria Pârlea, cu care realizez matinalul de la Smart FM, “Ielele de Dimineață”. Am stat la Nikki Beach, un lanț hotelier renumit pentru conceptul de pool party, într-o cameră superbă cu vedere la mare, am filmat și am pozat pentru videoblogul meu, blog și rețelele mele de socializare, cât și pentru diverse publicații și emisiuni. M-am distrat la petrecerea de lângă piscină și pe lângă poze și filmări am dansat, am fumat narghilea și am mâncat sushi.Am mers cu o ambarcațiune mare, o barcă de pirați, pe Marea Egee și am oprit în multe golfuri superbe să facem baie și mi-am depășit astfel reținerea de a mă sui în ambarcațiuni. De regulă, le evit, nefiind un mare fan, dar această excursie m-a făcut să nu mai am niciun stres pe apă. Am făcut standup paddle și am manevrat catamaranul la Hapimag Resort Bodrum Sea Garden Hotel, depășindu-mi definitiv orice mai rămăsese din frica vizavi de apă. Seara am avut bucuria să fim serviți de chef-ul care a pregătit special pentru noi o grămadă de bunătăți, în special un miel la cuptor de neegalat și ne-a povestit despre cum își alege ingredientele. Am cinat în locuri superbe, dar cel mai mult mi-a rămas în minte și în suflet Gumusluk, o localitate ascunsă de turiști, cunoscută de localnici, care te pot îndrepta spre acest loc de poveste, unde se cinează pe malul marii”, povestește vedeta.

(oar_w460)

(oar_w460)

Cât despre mâncarea din Turcia, dulciurile au fost în prim plan, Adina preferând baclavalele de la care s-a abținut cu greu.

(oar_w460)

(oar_w460)

“Am mâncat baclavale și m-am limitat la doar o porție pe zi, dar asta după primele două zile în care am încercat să stau departe de ele. Bodrum este o locație de vis, unde poți opta pentru nenumărate activități, fie că vii cu familia, cu copiii, cu partenerul sau cu prietenii și mă voi întoarce cu siguranță aici. Am mers și în bazar, de unde mi-am luat o pereche de sandale de sfoară întregindu-mi colecția de acasă”, a mai completat Adina.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel