Actriţa Hilary Duff s-a logodit cu iubitul său Matthew Koma

Cântăreaţa şi actriţa americană Hilary Duff s-a logodit cu compozitorul newyorkez Matthew Koma, iubitul său cu care are o relaţie din 2017, relatează online ziarul spaniol ABC.

Actriţa a dorit să împărtăşească vestea fanilor ei, postând pe reţelele de socializare o imagine în care îşi arată mândră inelul de logodnă sub care a scris: 'Mi-a cerut să-i devin soţie'. La rândul său, Matthew Koma a postat aceeaşi poză pe contul său de socializare, însoţită de mesajul: 'I-am cerut celei mai bune prietene să se căsătorească cu mine'.

Actriţa şi compozitorul newyorkez au început să aibă o relaţie în 2017. După mai multe luni de neînţelegeri, care i-au determinat să se despartă, cei doi şi-au reluat relaţia în septembrie. Un an mai târziu se năştea Banks Violet Bair, fiica celor doi, care a împlinit şase luni. Atunci au apărut şi primele zvonuri de căsătorie, însă tânărul cuplu a făcut fericitul anunţ de abia joi seară.

Fosta vedetă a canalului Disney a mai fost căsătorită cu jucătorul de hochei profesionist NHL Mike Comrie, de care a divorţat în 2016. Cei doi au împreună un băieţel, Luca Cruz Comrie, în vârstă de 5 ani. Hilary Duff a devenit cunoscută publicului datorită rolului său din sitcomul 'Lizzie McGuire'. 'Lizzie McGuire' este considerat cel mai vizionat serial în SUA, din orarul destinat copiilor, devenind show-ul numărul 1 al canalului Disney, cu peste 2,4 milioane de telespectatori la fiecare episod. După o perioadă în care a suferit de depresie şi s-a confruntat cu tulburări de alimentaţie, Hilary a lăsat totul în urmă şi a reuşit să o ia de la început, dedicându-se mai ales familiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel