Actriță celebră, abuzată și violată de propriul unchi: ''Am păstrat tăcerea convinsă că a fost vina mea..."

O celebră actriță din serialul ''Neveste disperate'' a fost violată și abuzată chiar de unchiul ei, iar aceasta a păstrat tăcerea timp de mulți ani. 

Este vorba de Teri Hatcher.

„Convinsă că a fost vina mea, nu am mai vorbit cu nimeni despre asta. Am păstrat tăcerea. Mama a făcut în aşa fel încât să nu-l mai vedem pe unchiul nostru, dar nimeni nu m-a întrebat ce s-a întâmplat. De-a lungul anilor, familia mea a trăit cu această vină, această furie şi tristeţe. Eu eram tăcută, ei erau la fel şi unchiul meu era liber, fără să plătească pentru faptele sale", a povestit Teri Hatcher, potrivit tmz.com.

Teri a suferit un şoc când a citit în presă că o altă fetiţă a păţit acelaşi lucru. „Eram la părinţii mei când mi-au căzut ochii pe un articol despre o fetiţă de 11 ani, care s-a împuşcat în cap. De ce? În scrisoarea ei de adio, ea a povestit că unchiul meu a violat-o timp de mai mulţi ani. Eram şocată, devastată şi bulversată de ideea că el a putut să-şi continue abuzurile şi, de acum înainte, chiar dacă avea 60 de ani, era responsabil de durerea şi moartea acestei fetiţe", a mai spus vedeta.

Într-un final, actrița și-a făcut curaj și l-a denunțat pe unchiul ei.

„Am supravieţuit acestui abuz, dar asta nu face din mine o eroină. Asta face din mine o femeie din trei, care este obligată să accepte că violenţa face parte din trecutul lor", a adăugat ea.

Vezi și: Anca Sigartău, mărturisire dureroasă: Știam că mor. Am ținut post să mă pregătesc

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel