Actrița care a renunțat definitv la sutien. „Nu îmi pasă dacă sânii sunt lăsați”

Facebook - Discover Lifestyle
Facebook - Discover Lifestyle

O actriță de la Hollywood a renunțat definitiv la sutien, spunând că nu îi mai pasă cum arată. 

Gillian Andreson a dezvăluit că nu mai poartă sutien, spunându-le fanilor că nu îi pasă „dacă sânii sunt lăsați”. Actrița din serialul de succes „The Crown” a făcut dezvăluirea în timpul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri live, pe Instagram, scrie CNN

„Sunt atât de leneșă și nu mai port deloc sutien. Nu pot să port sutien, îmi pare rău. Îmi pare rău. Nu îmi pasă dacă sânii sunt lăsați, atunci sunt lăsați, nu mai vreau să port sutien”, a spus Anderson. 

Actrița care a apărut în mai multe producții Netflix a concluzionat neaoș în privința sutienului „este al dracului de incomod”. 

Anderson a jucat în producția „Sex Education” rolul unui terapeut pe probleme intime. Aceasta a câștigat simpatia fanilor săi după ce a răspuns sincer unei întrebări adresată de o fană, care era curioasă în privința ținutelor purtate în timpul carantinei. 

„Cine suntem noi să o contrazicem”

Comentariile sale savuroase au fost replicate de nenumărați utilizatori de social media. Cea mai populară postare de pe Tweeter spune: „dacă o dublă câștigătoare a Globurilor de Aur și a Premiilor Emmy spune fără sutiene, cine suntem noi să o contrazicem”. 

Scriitoarea Nicky Clark a lăudat-o pe actriță într-o rubrică a publicației The Independent, precizând: „Aplaud atitudinea lui Gillian Anderson în privința sânilor lăsați. Evidențiază relația noastră complicată cu un articol vestimentar care ar trebui să ne fie benefic, fără să ne fie, neapărat, benefic”.

Rolul de primă doamnă

Anderson a câștigat un Glob de Aur la începutul anului pentru cea mai bună actriță în rol secundar, pentru rolul lui Margaret Thatcher în serialul fenomen „The Crown”. 

De cele mai multe ori, actrița nu s-a ferit să arate că se simte bine în propria sa piele. Fanii săi sunt obișnuiți cu postările sugestive ale acesteia, pe care le însoțește de hashtaguri precum #PenisoftheDay și #BoobiesoftheDay.           

Următorul rol în care actrița va performa este cel al lui Eleanor Roosevelt, în serialul ce urmează a fi lansat „Prima Doamnă”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel