Actriță reputată, contaminată cu virusul Zika

O cunoscută actriță spaniolă a mărturisit că a fost contaminată cu virusul Zika în Columbia, în perioada în care și-a promovat filmul "La Isla Mínima", relatează ziarul ABC.

Actrița Nerea Barros a făcut mărturisirea în cadrul unui interviu acordat recent unei publicații spaniole. Artista, care a primit premiul Goya la categoria cea mai bună actriță pentru rolul din filmul 'La Isla Mínima' în 2015, joacă în prezent în serialul de succes 'El Príncipe'.

Ea a precizat că a contractat virusul în noiembrie în turneul de promovare realizat în Columbia, scrie agerpres. Actrița se alătură astfel celor 37 de cazuri diagnosticate în Spania.

"Nu există tratament pentru virus. Este ca atunci când ai gripă: Paracetamolul nu ucide virusul, doar calmează simptomele. Boala trece destul de repede, dar virusul rămâne", a povestit actrița.

"Se administrează un cocteil de medicamente. Dar cum este vorba de un virus cu care corpul nostru nu este obișnuit, el rămâne în organism mult timp. Eu am avut trei recidive", a mai spus Nerea Barros. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel